Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Έχει την φωλιά του λερωμένη ο δήμαρχος της Φυλής.


Για να επιμένει ο δήμαρχος ακόμα να μην δημοσιοποιεί τις μελέτες που έκρυβε για 2.5 χρόνια , ο κάθε ένας μπορεί να καταλάβει πόσο σοβαρά είναι  τα ευρήματα.
Αν   τα ευρήματα ήταν ασήμαντα και οι μελέτες ήταν απλές «εκθέσεις ιδεών»,  τότε είναι βέβαιο πως θα τα έβγαζε όλα στο φως για να αποφύγει το ρεζιλίκι .

Από την πρώτη μέρα που έσκασε το σκάνδαλο , ο δήμαρχος της Φυλής λέει το ένα ψέμα μετά το άλλο για να αποφύγει την δημοσιοποίηση αυτής της μελέτης.
   Στην αρχή έλεγε πως δεν την παρήγγειλε , μετά έλεγε πως την παρήγγειλε αλλά δεν την έχει πληρώσει ακόμα, μετά έλεγε πως δεν την έχει αυτός στα χέρια του, μετά έλεγε την έχει στα χέρια του αλλά  η μελέτη λέει βλακείες και ντρέπεται να την δώσει έξω.
    Αφού είδε πως δεν πιάνουν όλα αυτά, μετά  είπε πως απευθύνθηκε στην επιτροπή ατομικής ενέργειας και αυτοί του έδωσαν μια ας πούμε καθησυχαστική απάντηση πως η μελέτη δεν είναι καλά τεκμηριωμένη ! Δηλαδή τώρα μας λέει ότι έδωσε την μελέτη στην επιτροπή ατομικής ενέργειας και αφού την μελέτησαν , απεφάνθησαν  πως δεν είναι τεκμηριωμένη!
    Για να την γλυτώσει πάει να μπλέξει και την επιτροπή ατομικής ενέργειας τώρα . Δεν λέει πουθενά πότε και αν τους έδωσε τα τεύχη της μελέτης  και πότε του απάντησαν αυτοί.
     Τους ρώτησε το 2015  όταν πήρε στα χέρια του την μελέτη; ; Και γιατί το κρατούσε κρυφό από τότε αν ή απάντηση ήταν καθησυχαστική;  
     Τους ρώτησε το 2018 όταν το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ αποκάλυψε το σκάνδαλο; ; Και γιατί περίμενε 2.5 χρόνια να τους ρωτήσει για μια τόσο σοβαρή μελέτη που είχε στα χέρια του ;
    Όλα αυτά τα έκανε μόνος του χωρίς να ρωτήσει κανένα; Μόνος του αποφάσισε να την παραγγείλει και μόνος του αποφάσισε να την κρύψει την μελέτη; Για τον  εαυτό την ήθελε;
     Και γιατί δεν ρωτούσε και το υπουργείο Υγείας , το υπ. Εσωτερικών και το υπουργείο Περιβάλλοντος για τους κινδύνους που υπάρχουν για την υγεία του πληθυσμού; Αυτοί δεν είναι οι αρμόδιοι να απαντήσουν υπεύθυνα;
     Ακόμα και ο πιο αφελής  καταλαβαίνει  πως ο δήμαρχος σε αυτήν την ιστορία έχει την φωλιά του λερωμένη.
     Δεν κρύβει τις μελέτες μόνο για να μην έχει  πολιτικό κόστος. Με τα ρεζιλίκια αυτά το πολιτικό κόστος κάθε μέρα γίνεται και πιο μεγάλο.
Αυτό που φοβάται ο δήμαρχος και κάποιοι άλλοι δημοτικοί άρχοντες στην Φυλή είναι μην αρχίσουν να ζητούν αποζημιώσεις οι χαροκαμένες οικογένειες στην περιοχή.  
Αυτό τρέμουν. 

 Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου