Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Παππούς και Μπουραΐμης , ala carte «αντιστασιακοί» . Διαβάστε τι έκαναν οι ίδιοι άνθρωποι για την μεγάλη επέκταση του 2017 ( αρχεία από την διαύγεια )


Και ξαφνικά έγινε το θαύμα ! Ο νυν και ο τέως δήμαρχοι της Φυλής ένωσαν τις δυνάμεις τους  με τον άλλο μεγάλο επαναστάτη ποπολάρο κ. Σταύρο Ιατρού και πήγαν στην Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ (προκειμένου να υπάρχει απαρτία στην συνεδρίαση ) και είπαν ΟΧΙ  στην επέκταση που είχε καταγγείλει το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ από τις 5 Μαΐου.

Κατ αρχή να πούμε πως καλώς είπαν ΟΧΙ  στην επέκταση και πως τώρα θα πρέπει να  εξαντληθούν όλα τα διαθέσιμα νομικά  μέσα για να ανατραπεί η απόφαση .
Η απόφαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ είναι απαράδεκτη και παράνομη και πρέπει να ανατραπεί χωρίς δεύτερη συζήτηση.
Πρέπει να γίνει έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου της Φυλής και να παρθεί απόφαση για την ακύρωση της απόφασης του ΕΔΣΝΑ και ταυτόχρονα να αποφασιστούν τα μέτρα που πρέπει να παρθούν.
Οι διαφωνούντες με την απόφαση πρέπει να ζητήσουν να ξανασυζητηθεί το θέμα στην Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ παρουσία της κ. Δούρου η οποία θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν.
Στην πρώτη της συνεδρίαση η  Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ θα πρέπει να ανακαλέσει την απόφασή της για την νέα επέκταση .
Αν δεν τα κάνουν αυτά και μείνουν μόνο στις λεκτικές αντιπαραθέσεις σημαίνει πως κοροϊδεύουν τον κόσμο ξεδιάντροπα.

Όμως γιατί λέμε πως οι κύριοι Παππούς,  Μπουραΐμης και Ιατρού είναι ala carte «αντιστασιακοί»; Γιατί λέμε πως αυτοί οι άνθρωποι χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την Φυλή;

Μα πριν από 10 μόλις μήνες , τον Σεπτέμβριο του 2017 , όταν και πάλι το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ  είχε καταγγείλει την επέκταση των 108 στρεμμάτων με βαθιά εκσκαφή που θα χωρούσε όχι 1.500.000 () ,  αλλά 3.500.000 () οι  κύριοι Μπουραΐμης και Ιατρού ψήφισαν την απόφαση της Ε.Ε η οποία είχε ληφθεί και πάλι με την απουσία της κ. Δούρου ,  ο δε δήμαρχος κ. Παππούς κάπου κρυβόταν για να μην πάει στην συνεδρίαση.
Βέβαια τότε ήταν 2017 και θέλαμε 2 χρόνια ακόμα για τις εκλογές του 2019. 
Ενώ τώρα που έχουμε μπει στην προεκλογική περίοδο οι εν λόγω  δημοτικοί άρχοντες , θυμήθηκαν να διαφωνήσουν εκ του ασφαλούς αφού γνώριζαν πως με την φυσική τους παρουσία θα υπάρχει απαρτία στην συνεδρίαση και έτσι θα μπορεί να παρθεί απόφαση.
Σε ότι αφορά το μεγάλο σκάνδαλο της απόκρυψης των μελετών.
Δεν μπορεί ο δήμαρχος της Φυλής (με την ανοχή του κ Μπουραΐμη ) από την μία να εξακολουθεί να κρύβει τις μελέτες για τα ρυπαντικά φορτία του ΧΥΤΑ Φυλής και από την άλλη να παριστάνει και τον αντιστασιακό.
Οι πολίτες της Φυλής και της Δυτικής Αττικής έχουν κάθε δικαίωμα να ξέρουν τι συμβαίνει με την ρύπανση που προέρχεται από τον ΧΥΤΑ Φυλής .
Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ έχει ήδη προσφύγει στην Εισαγγελία Περιβάλλοντος και έχει ζητήσει να παραδοθούν αμέσως οι μελέτες . Δεν μπορεί από την μια να παίρνονται αποφάσεις για επέκταση του ΧΥΤΑ και από την άλλη να κρύβουν τις μελέτες για την ρύπανση του ΧΥΤΑ .
Ο  κ. Μπουραΐμης θα πρέπει να καταλάβει ότι με τις φωνές τις δικές του και των  “αγανακτισμένων συνοδών” του δεν μπορεί να κρύψει τις δικές του ενοχές  για το έγκλημα της Φυλής.
Ο κ. Μπουραΐμης ενέχεται για το μεγάλο έγκλημα του ΧΥΤΑ Φυλής ο ίδιος προσωπικά.
 Είναι ο ίδιος άνθρωπος που ως δήμαρχος έχει υπογράψει συμβάσεις παραχώρησης της δημοτικής  έκτασης  για να γίνει χωματερή , ο ίδιος που μας κουβάλησε την ΕΠΑΝΑ (σημερινή WATT) στην Φυλή όταν ήταν δήμαρχος το 2003 , ο ίδιος που ψήφισε υπέρ της αύξησης της δυναμικότητας του ΕΜΑΚ ..
Ο κ. Μπουραΐμης στη σύσκεψη του συλλόγου Τριτέκνων δεν άφησε να μιλήσω για να μην αποκαλύψω την υποκρισία του σχετικά με την μεγάλη επέκταση του ΧΥΤΑ το 2017.
Δημοσιεύω λοιπόν σήμερα  και τις 2 αποφάσεις της Ε.Ε του ΕΣΔΝΑ στις οποίες ήταν παρών και ψήφιζε υπέρ ο κ. Μπουραΐμης






 Ας το καταλάβουν λοιπόν καλά. Ούτε να κρυφτούν μπορούνε , ούτε να μας φοβίσουν.

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου