Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Ρεσιτάλ φαιδρότητας και χυδαιότητας από τον δήμαρχο Φυλής.

Η φωτο είναι από την εποχή που ο δήμαρχος έλεγε το παραμύθι της HYRIGIA..

Ο δήμαρχος διαισθάνεται μάλλον πως τον έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα και οι αφελέστεροι των ανθρώπων και άρχισε να παραληρεί.
Με απίστευτους θεατρινισμούς από την έδρα του δημοτικού συμβουλίου προσπαθεί να πείσει πως ο ίδιος δεν έχει καμιά σχέση με το έγκλημα που συντελείται τόσα χρόνια την Φυλή και δηλώνει πως θα αγωνιστεί μέχρις εσχάτων για να κλείσει ο ΧΥΤΑ. 

Θυμήθηκε τώρα να αγωνιστεί που πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές (και βλέπει ότι χάνει έδαφος) ενώ για 4 ολόκληρα χρόνια ήταν της σταυροπροσκυνήσεως ..
Δηλώνει πως η δική του οικογένεια δεν έχει πουλήσει κτήματα για να γίνουν χωματερή  , αδειάζοντας έτσι μέσα στην αφέλεια του τις άλλες οικογένειες  που έχουν πουλήσει κτήματα στην περιοχή της χωματερής. 
Παριστάνει τον  μπαρουτοκαπνισμένο από τους αγώνες για το κλείσιμο του ΧΥΤΑ και ρωτάει από μικροφώνου άλλους δημοτικούς συμβούλους αν θυμούνται ότι συμμετείχε και αυτός σε μια διαδήλωση που χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ το 2005 και πως πήγε κατηγορούμενος !!
Έχει το θράσος να μιλά για “δήθεν μελέτες” που “τάχα” είχε κρύψει , όταν όλοι ξέρουν πως στο θέμα αυτό πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη και πως έγινε πρώτο θέμα σε εφημερίδες και δελτία ειδήσεων.
Απειλεί πως το θέμα των σκουπιδιών θα φτάσει πολύ ψηλά και πως τότε “όλοι θα μπούμε επί των τύπον των ήλων”!! Φαιδρότητες που θα μπορούσαν να ακούγονται στις καλοκαιρινές θεατρικές επιθεωρήσεις για να προκαλούν γέλιο,  λέγονται με στόμφο από τον δήμαρχο της Φυλής. 
Και βέβαια δεν παραλείπει να δηλώνει “με όλο τον σεβασμό στην κ. Πρόεδρο” ότι μας έχει γραμμένους στα αρχίδια του για να δείξει και την χυδαία του πλευρά  σε αυτούς που αρέσκονται να ακούν χυδαιότητες.
Ας τον χαίρονται αυτοί που τον προστατεύουν.

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς 

 ΥΓ τα απολαυστικά video με την ομιλία του δημάρχου μπορείτε να τα δείτε εδώ:  https://fylarhos.blogspot.com/2018/07/blog-post_22.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου