Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Σε λίγες ημέρες στο antilogos.15 : Καταγράφουμε την πραγματική ιστορία του περιβαλλοντικού μακελειού στην Φυλή.


Σε λίγες ημέρες  στο antilogos.15 θα δημοσιευτεί  η ιστορία της χωματερής των Άνω Λιοσίων  και του σημερινού  ΧΥΤΑ Φυλής από το 1978 μέχρι σήμερα.
Για όλα τα στοιχεία που θα παρουσιαστούν  στο κείμενο έχουν συγκεντρωθεί αποδείξεις  και  διάφορα ντοκουμέντα μετά από  προσπάθεια πολλών χρόνων .
Υπάρχουν  αποφάσεις του ΕΔΣΝΑ και της ΤΕΔΚΝΑ (τοπική ένωση δήμων και κοινοτήτων νομού Αττικής)  , αποφάσεις  Δημοτικών Συμβουλίων-Συμβάσεις- Νόμοι – αποφάσεις συνδικαλιστικών οργάνων, αποφάσεις δικαστηρίων  και  εισαγγελέων περιβάλλοντος, φωτογραφίες , video  κλπ).   
Η σημερινή ανάρτηση εκτός των άλλων λόγων που αναφέρω  παρακάτω γίνεται και για ένα λόγο επιπλέον. . Εάν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που νομίζει πως έχει κάτι να πεί που δεν έχει ακουστεί  μέχρι σήμερα  για αυτή την  ιστορία   , ή να δώσει κάποιο ντοκουμέντο,  μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στέλνοντας  μήνυμα στο  antilogos.15@gmail.com .
Η πιο δύσκολη απόφαση  που έπρεπε να πάρω,  αφορούσε  τον  χρόνο της δημοσίευσης του κειμένου.  Θα έπρεπε να περιμένω να ακουστούν οι  πολυαναμενόμενες αποφάσεις   για το μέλλον του ΧΥΤΑ Φυλής για να τις  συμπεριλάβω και αυτές στην ιστορία ,   ή να κάνω την  δημοσίευση τώρα;
Η τελική μου απόφαση είναι η δημοσίευση να γίνει τώρα για δυο λόγους.
Ο πρώτος λόγος είναι γιατί δεν μου αρέσουν οι μετά Χριστόν  προφήτες που λέει ο λαός. Προτιμώ να πω από τώρα τι πιστεύω  πως θα γίνει και μακάρι να  διαψευστώ .
Ο δεύτερος και κυριότερος λόγος ,  είναι μπας  και  προλάβουμε κανένα κακό.  

Θ Ε Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου