Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι ! (αφιερωμένο εξαιρετικά στους ΠαππουδοΜπουραΐμηδες της Φυλής )


Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ φταίει για τον ΧΥΤΑ Φυλής ! Μόνο αυτό δεν μας είπε ο κ. Μπουραΐμης με την χτεσινή του (θλιβερή αλλά συνάμα  και αποκαλυπτική)  απάντηση στο άρθρο μου . 
Ο άνθρωπος που ήταν 12 χρόνια δήμαρχος Φυλής και που επί Δημαρχίας του η χωματερή  της Φυλής έγινε η μεγαλύτερη  χωματερή της Ευρώπης,  τώρα ζητά και τα ρέστα από το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ .
Η σημερινή χωματερή της Φυλής είναι έργο των κυρίων Μπουραΐμη και Παππού που διοικούν τον δήμο Φυλής τα τελευταία 20 χρόνια . Αν δεν ήθελαν αυτοί την χωματερή καμιά κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να την κρατήσει ανοιχτή τόσα χρόνια.

Επί των ημερών τους παραχωρήθηκαν δημοτικές εκτάσεις στον ΕΣΔΚΝΑ , επί των ημερών τους επεκτάθηκε η χωματερή των Άνω Λιοσίων στον δήμο Φυλής ,επί των ημερών τους ήρθε η λυμματολάσπη στην Φυλή,  επί των ημερών τους έγινε το περίφημο ΕΜΑΚ Φυλής , επί των ημερών τους έγινε  η ΕΠΑΝΑ (σημερινή  WATT) , επί των ημερών τους γιγαντώθηκε το τέρας της Φυλής.
Αυτοί οι δήμαρχοι πήραν στον λαιμό τους  την περιοχή που «φύτρωνε φλισκούνι  και άγρια μέντα»  και την έκαναν τον μεγαλύτερο σκουπιδότοπο  μόνο και μόνο για να εισπράττουν τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ των αντισταθμιστικών.
Οι άνθρωποι αυτοί (μαζί με το άλλο αστέρι της αυτοδιοίκησης τον κ. Νίκο Παπαδήμα) είναι που διαχειρίστηκαν 51.150.903.958 δις.  δραχμές και   πάνω από 600 .000.000 ευρώ και τα έκαναν ρουσφέτια, ποδοσφαιρικές ομάδες , δημοτικές επιχειρήσεις της συμφοράς και κατάντησαν  τον δήμο Φυλής,  ένα τεράστιο άντρο διαφθοράς. 
Οι άνθρωποι αυτοί  που  θα μπορούσαν, αν διαχειρίζοταν  προς όφελος της τοπικής κοινωνίας τον πακτωλό χρημάτων που πέρασαν από τα χέρια τους, να έχουν δημιουργήσει ένα δήμο πρότυπο  κατάφεραν (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να καταντήσουν την Φυλή ένα μνημείο περιβαλλοντικού μακελειού  και να καταχρεώσουν τον πιο πλούσιο δήμο της Ελληνικής επικράτειας.
Οι άνθρωποι αυτοί που κρύβουν την αλήθεια  για την ρύπανση του ΧΥΤΑ από τους κατοίκους της περιοχής , έχουν τώρα το θράσος να εγκαλούν το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ .
Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ τους ενοχλεί γιατί τους έχει ξεμπροστιάσει και θα εξακολουθεί να τους ξεμπροστιάζει.
Εμείς αποκαλύψαμε για πρώτη φορά πόσα ήταν τα τεράστια ποσά που εισέπραξαν από τα αντισταθμιστικά , εμείς αποκαλύψαμε το τεράστιο σκάνδαλο των κρυμμένων μελετών, τον ρόλο και τα κόστη του ΕΜΑΚ, την άθλια ιστορία με την παραχώρηση δημοτικής έκτασης στην WATT, την απάτη της HIRIGIA..
Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και ο antilogos.15  έσπασαν  το σπυρί στην Φυλή και άρχισε να τρέχει το βρωμερό πύον .
Τώρα προσπαθούν με αστείες δικαιολογίες να   πείσουν ότι  μόλις πριν από 10  μήνες ψήφιζαν “υποχρεωτικά” υπέρ της επέκτασης του ΧΥΤΑ κατά 3.500.000 κ.μ   λόγω της ανεπάρκειας και της ανικανότητας της ηγεσίας - πλειοψηφίας του ΕΔΣΝΑ !
Δεν φτάνουν αυτά  αλλά εξακολουθεί να λέει και άλλα ψέματα στην απάντηση του ο κ. Μπουραΐμης πως τάχα δεν ψήφησε το ΠΕΣΔΑ.
Δημοσιεύουμε λοιπόν και την απόφαση της συνεδρίασης της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ που ενέκρινε την 2η αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση και με την παρουσία των κυρίων Μπουραΐμη και Παππού  για να καταλάβουν πως δεν μπορούν να λένε άλλα ψέματα.
Ο κ. Μπουραΐμης όπως και ο κ. Παππούς ενέχονται  για το έγκλημα που συντελείται τα τελευταία 20 χρόνια στην Φυλή . Τελεία και παύλα .
Εμείς θα εξακολουθούμε να τους αποκαλύπτουμε, όσους κλακαδόρους και ψευτοτσαμπουκάδες  και να κουβαλούν μαζί τους , όσα «ενημερωτικά» μέσα να χρησιμοποιούν  , όσα εκατομμύρια και να διαθέτουν . 
Γκέγκε; 
Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου