Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Ρένα Δούρου σεμνότερα..



Ρένα Δούρου εσύ ειδικά , δεν δικαιούσαι  να κατηγορείς για λαϊκισμό τους ανθρώπους που αγωνίζονται για να κλείσει επιτέλους αυτό το «μνημείο περιβαλλοντικού μακελειού , αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου»  που είναι η εγκατάσταση της Φυλής .
Δεν είναι λαϊκισμός αυτό.

Λαϊκισμός είναι  να δηλώνεις δημότης Φυλής και να μην ξαναπατάς στην Φυλή .
Λαϊκισμός είναι να μην τολμάς να κάνεις νέους ΧΥΤΥ εκτός Φυλής ,  γιατί σε πιέζουν οι δικοί σου  αντιπεριφερειάρχες,  που φοβούνται να μην χάσουν την εκλογική τους πελατεία.
Λαϊκισμός είναι  να προστατεύεις ποικιλοτρόπως  ένα δήμαρχο (σαν τον δήμαρχο Φυλής)  επειδή αυτός έχει τον τρόπο του, με τα δικά μας τα λεφτά, να κρατάει πολλά στόματα κλειστά.
Λαϊκισμός είναι να υπόσχεσαι πως μόλις εκλεγείς θα βάλεις «αυστηρό χρονοδιάγραμμα για το κλείσιμο του ΧΥΤΑ  Φυλής» και μετά να παριστάνεις πως δεν το είπες ποτέ.
Λαϊκισμός είναι να κατηγορείς τους άλλους πως με την στάση τους ευνοούν τους εργολάβους και εσύ να   δίνεις στους εργολάβους ένα σκασμό εκατομμύρια για την νέα χωματερή και για την αναβάθμιση του ΕΜΑΚ .
Αυτό είναι ο λαϊκισμός. Το υποκριτικό ενδιαφέρον για τα προβλήματα των ανθρώπων, είναι ο λαϊκισμός. 
Τώρα και εσύ και ο κ. Πατούλης,   μας στοχοποιείτε και μας κατηγορείτε για λαϊκιστές, γιατί παλεύουμε  να μην περάσει η απόφαση που πήρατε την 1η Αυγούστου για την νέα χωματερή στην Φυλή.
Δηλαδή  δεν φτάνει που  μας κάνατε την κουτσουκέλα,  αλλά  μας ζητάτε και τα ρέστα με προσβλητικό τρόπο. 
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θέλετε από όλους εμάς . Μήπως θέλετε να σας πούμε και ευχαριστώ;
Έλεος πια .
                                                                             Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου