Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

η OMERTA , τα 15χρονα και ο φόβος της “νέας Κερατέας”.


Ρε συ μου είπε ένας φίλος εχτές το βράδυ είναι αλήθεια ότι η Δούρου υπέγραψε να γίνει νέα χωματερή στην Φυλή;
Ο άνθρωπος αυτός που με ρώτησε μένει στην περιοχή και όμως δεν ήξερε αν η Ρένα Δούρου υπέγραψε να γίνει νέα χωματερή.
Και δεν το ήξερε γιατί απλά δεν το είχε παίξει η τηλεόραση και ότι δεν παίζει η τηλεόραση,  δεν είναι γεγονός για την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου.

Τα χρόνια που πέρασαν αν η Δούρου είχε ένα ξερόβηχα ή αν έτρωγε σουβλάκι με τζατζίκι ή αν φόραγε φαρδύ σακάκι θα γινόταν τεράστιο θέμα στα κανάλια και το διαδίκτυο .
Τώρα που η Ρένα Δούρου αποφάσισε εν κρυπτώ την 1η Αυγούστου και λίγες μέρες πριν και την τυπική λήξη της θητείας της να γίνει νέα χωματερή τα κανάλια ούτε που ασχολήθηκαν .Αντιθέτως έκαναν τα πάντα για να θάψουν την είδηση.
Μόνο ένας ανόητος θα μπορούσε να πιστέψει πως οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ των καναλιών δεν πήραν μυρωδιά τι αποφάσισε η Ρένα Δούλου και η εκλεκτή ομήγυρης του ΕΔΣΝΑ την 1η Αυγούστου. Και μόνο ένας ανόητος θα μπορούσε να πιστέψει πως ξαφνικά οι καναλάρχες αγάπησαν την Δούρου και αποφάσισαν να την προστατεύσουν.
Γιατί λοιπόν αποφάσισαν τα κανάλια και οι “ομάδες αλήθειας” και οι διακινητές του διαδικτύου να θάψουν το θέμα;
Τα πράγματα είναι απλά.. Το εργολαβικό κατεστημένο το οποίο τυχαίνει να είναι το ίδιο με το κατεστημένο που ελέγχει και τα ΜΜΕ και τις δεξαμενές πληροφοριών στο διαδίκτυο , αποφάσισε πως πρέπει το θέμα να θαφτεί για να μην γίνει καμιά νέα Κερατέα στην δυτική Αθήνα .
Γιατί αν γίνει καμιά νέα Κερατέα στην δυτική Αθήνα και στραβώσει η δουλειά, οι εργολάβοι θα κινδυνέψουν να χάσουν όχι μόνο το έργο της νέας χωματερής αλλά πολλά παραπάνω.
Μην ξεχνάμε ποτέ ότι σε αυτήν την εγκατάσταση υπάρχουν και άλλα χρυσωρυχεία όπως το ΕΜΑΚ ο αποτεφρωτήρας κλπ κλπ. Και μην ξεχνάμε πως το χρυσοφόρο συγκεντρωτικό μοντέλο της Αττικής έχει ως βάση την ΟΕΔΑ Φυλής.
Δυο μήνες τώρα λοιπόν οι άνθρωποι που αποφάσισαν για την νέα χωματερή στην Φυλή κρατούν το στόμα τους ερμητικά κλειστό . Δεν έχουν κάνει ούτε μια δήλωση για το θέμα . Ούτε μια απόπειρα να δικαιολογήσουν την απόφασή τους.
Μάλλον κάποιοι τους έχουν συμβουλέψει  πως είναι καλύτερα να μην μιλούν και το θέμα θα θαφτεί με τον τρόπο που ξέρουν αυτοί...
Στον δήμο Φυλής τα ελεγχόμενα σαιτ ασχολούνται με κάτι βαφτίσια , με κάτι εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ και μερικών ιερών ναών.
Για την νέα χωματερή υπάρχει συνωμοσία σιωπής ..
Και έρχονται ξαφνικά κάποιοι μαθητές από τα γυμνάσια και τα λύκεια της Φυλής και λένε τι είναι αυτά που κάνετε ρε εσείς;
Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να αποφασίσετε εσείς πως θα πρέπει να ζήσουμε όλη μας την ζωή δίπλα στα σκουπίδια ; Να κάνετε χωματερή στο σπίτι σας !
Η omerta των εργολάβων και των ανθρώπων που αποφάσισαν να κάνουν νέα χωματερή στην Φυλή κινδυνεύει τώρα να σπάσει από τα 15χρονα τα οποία τα κατάφεραν να βγάλουν στον δρόμο γονείς και δασκάλους.
Κοίτα να δεις τελικά που είχε δίκιο ο Μαρξ όταν έλεγε πως πραγματικό είναι αυτό που γίνεται..  Είχαμε φτάσει στο σημείο να πιστέψουμε πως πραγματικό είναι μόνο αυτό που δείχνει η τηλεόραση ! 
Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου