Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Ποιοι είναι αυτοί που αποφασίζουν για την ΝΕΑ χωματερή .




Η απόφαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ της 1ης Αυγούστου ελήφθη μετά από πρόταση  της κ. Ρένας Δούρου και με την θετική ψήφο των κυρίων  Άρη Βρούστη , Χρήστου Παππού και Δημήτρη Μπουραΐμη.
Η απόφαση αυτή ελήφθη με την διαδικασία του κατ’ επείγοντος,  δυο μήνες μετά τις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου και ένα μήνα πριν την τυπική ανάληψη των καθηκόντων του περιφερειάρχη από τον κ. Πατούλη την 1η Σεπτεμβρίου.

Η κ. Δούρου  ψήφισε και μας χαιρέτισε.  Από εκεί και πέρα  ανέλαβαν να  «τελειώσουν  την δουλειά» αυτά τα τρία μέλη της Ε.Ε και ο νέος πρόεδρος ο κ. Βασίλης Κοκκόλης  ο   ορισθείς από το κ. Πατούλη.
Αυτά τα 3 μέλη συνεδριάζουν και λύνουν ότι προβλήματα  υπάρχουν σε σχέση με τον «διαγωνισμό»  και είναι αυτοί πού θα αποφασίσουν τελικά ποιος θα είναι ο εργολάβος  που θα κατασκευάσει  και θα συντηρεί την νέα χωματερή .
Ο ένας εξ αυτών (φανατικός υποστηριχτής του ΕΜΑΚ και του ιδιώτη καθώς και υπέρμαχος της άποψης πως η χωματερή πρέπει να είναι στην Φυλή) δεν τα κατάφερε να επανεκλεγεί περιφερειακός  σύμβουλος.  Ο εν λόγω σύμβουλος  πάει και ψηφίζει στην Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα.
Ο κ. Παππούς (δήμαρχος Φυλής ) και ο κ. Μπουραΐμης (δημοτικός σύμβουλος Φυλής και επικεφαλής συνδυασμού) πήγαν και ψήφισαν στην Ε.Ε να γίνει η ΝΕΑ χωματερή χωρίς να καν να ρωτήσουν  το δημοτικό συμβούλιο Φυλής !
Αποφασίζουν μόνοι τους ( ; )  χωρίς να δίνουν πουθενά  λογαριασμό .
3 άτομα και ένας διορισμένος προσωρινός πρόεδρος αποφασίζουν ελέω θεού για το μέλλον μιας τεράστιας περιοχής που ζουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι.
Και μετά τις αποφάσεις των εν λόγω κυρίων ,  συνεδριάζουν τα δημοτικά συμβούλια και κάνουν καταλήψεις οι μαθητές και γίνονται διαδηλώσεις και και και ..
Αυτοί είμαστε ! πρώτα τους αφήνουμε να συνεδριάζουν και να αποφασίζουν και μετά τρέχουμε για να ανακληθεί η απόφαση που πήραν .
Όμως δεν φταίνε αυτοί οι 4-5.  Φταίμε εμείς που τους ανεχόμαστε .
Σημείωση : σε όλη την βρώμικη ιστορία της εγκατάστασης της Φυλής ,  για πρώτη φορά αποφασίστηκε να γίνει νέα χωματερή χωρίς να ρωτηθούν τα δημοτικά συμβούλια . Νέα ήθη αυτά.. 

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου