Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Για το (πολιτικό) σύμφωνο συμβίωσης Παππού – Μπουραίμη . Όμοιος ομοίω αεί πελάζει ..



Η συνεργασία του κ. Μπουραίμη με τον κ. Παππού δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία . Ο κ. Μπουραίμης  είχε καταλάβει  πριν από τις δημοτικές εκλογές πως τελείωσε η πολιτική του καριέρα και  έψαχνε  τρόπο να παραμείνει  στο λόμπυ των σκουπιδιών με την εκλογή του σαν δημοτικός σύμβουλος.  
Από την άλλη ο κ.  Παππούς ήθελε συνένοχους όταν θα υπέγραφε για την νέα χωματερή  στην Φυλή  και ο Μπουραίμης ήταν ιδανική περίπτωση .
Κάπως έτσι  δημιουργήθηκε  το φλερτ που εξελίχθηκε σε κανονική σχέση  λόγω των εκλογών στην ΠΕΔΑ.  Ο  Μπουραίμης  έδωσε Γή και ύδωρ και άδειασε κανονικά την παράταξή του προκειμένου να τον εκλέξει ο Παππούς στην ΠΕΔΑ και από εκεί στον ΕΔΣΝΑ .
Και οι δυο μαζί  δώσανε τα πάντα στην κ. Δούρου και τον κ. Πατούλη για να γίνει νέα χωματερή και να συνεχιστεί το πάρτι των αντισταθμιστικών.  Η απόφαση 248/19  για την νέα χωματερή στην Φυλή λειτούργησε  σαν σύμφωνο συμβίωσης  μεταξύ των  δυο  πολιτικών ανδρών .
Ο Μπουραίμης βολεύτηκε και ο Παππούς κατέγραψε άλλη μια μεταγραφική επιτυχία.  
Όμως  αν μιλούσαμε για τις μεταγραφικές επιτυχίες του κ. Παππού θα ήταν άδικο να τις περιορίσουμε μόνο στο πρόσωπο του Μπουραίμη .
Θα αδικούσαμε τις περιπτώσεις του  κ. Βάβουλα , του  κ. Σάββα , της κ. Κουράση , του κ. Αβράμη του  κ. Νικολόπουλου   και αρκετών άλλων  που δεν έχω την τιμή να γνωρίζω και που βρέθηκαν στην παράταξη του κ Παππού εκ μεταγραφής .  

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει όπως έλεγε και ο Πλάτων ..  

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου