Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Οι αγαπητικοί της δυτικής Αθήνας.



Οι γάτες  πρώτα  τα κάνουν και μετά τα σκεπάζουν  για να μην βρωμάνε ..
Το ίδιο   κάνουν και οι τοπικοί άρχοντες  τις Φυλής . Πρώτα έκαναν  την βρωμιά τους  ψηφίζοντας  να γίνει νέα χωματερή  και μετά την προσπαθούν να την κουκουλώσουν.
Πέρασαν 3 μήνες  από την 1η Αυγούστου και  ο Δήμαρχος της Φυλής  μαζί με το τέως δήμαρχο κ. Μπουραίμη δεν έχουν μιλήσει για τον φόνο..
Στις 19 Ιουλίου ψήφισαν «έκτακτο» θέμα στην Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ να γίνει νέο «έργο»  στον ΧΥΤΑ και την 1η  Αυγούστου πήγαν στα μουλωχτά και ψήφισαν να γίνει νέο πανωσήκωμα και ΝΕΑ χωματερή στην Φυλή .

Πρώτα ψήφισαν και μετά άρχισαν το κουκούλωμα.  Με ένα  μαγικό τρόπο «δημοσιογράφοι» της Φυλής και της δυτικής Αθήνας  από εκεί που έβριζαν το δήμαρχο άρχισαν να τον λιβανίζουν. Για το έγκλημα της νέας χωματερής δεν λένε κουβέντα. Λες και δεν έγινε ποτέ!
Έχουν στήσει  ολόκληρη επιχείρηση κουκουλώματος  και είναι πολλοί αυτοί που θα πλουτίσουν από τα κέρδη της επιχείρησης αυτής.
Το δημοτικό συμβούλιο που υποτίθεται  πως θα έπρεπε να ερωτηθεί πριν πάνε να ψηφίσουν στον ΕΔΣΝΑ ,  το αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι και ας διαθέτουν την απόλυτη πλειοψηφία.
Τώρα λένε πως  αφού είχε υπογράψει ο Μπουραίμης για 20 χρόνια με τον ΕΔΣΝΑ , μπορεί ο ΕΔΣΝΑ να κάνει ότι θέλει στην Φυλή. Και αυτά τα λέει και ο ίδιος ο Μπουραίμης ! 
 Τόσο θράσος έχουν.  Τόσο καιρό έκρυβαν  την κατάπτυστη σύμβαση του δήμου Φυλής με τον ΕΔΣΝΑ και τώρα την επικαλούνται χωρίς να ντρέπονται.  
Συμπεριφέρονται λες και   η γη της Φυλής και των Λιοσίων  είναι τσιφλίκι του πατέρα τους που μπορούν να την  κάνουν ότι θέλουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό πουθενά.  
Λειτουργούν σαν κανονικοί νταβατζήδες  της δυτικής Αθήνας . Κάνουν την δυτική Αθήνα ένα μεγάλο οίκο ανοχής  που μπορούν να ικανοποιούν όλοι  τις ανάγκες τους  , αρκεί να δίνουν  στους νταβατζήδες  ένα σκασμό λεφτά.
Ας  γεμίζουν τα αντικαρκινικά νοσοκομεία  από κατοίκους της δυτικής Αθήνας και  ας κλείνουν σπίτια . Αρκεί  να πέφτει το χρήμα στου αγαπητικούς .
Οι  κάτοικοι της δυτικής Αθήνας  πρέπει να το σταματήσουν αυτό το μακελειό . Να ξεσηκωθούν και να απαιτήσουν να ανακληθεί αμέσως η κατάπτυστη απόφαση για την νέα χωματερή στην Φυλή.
Σε κάθε δημοτικό συμβούλιο , σε κάθε συνεδρίαση του Π/Σ να γίνουν μαζικές διαδηλώσεις  μέχρι να πάρουν πίσω την απόφαση.
Να γίνει εδώ της Φυλής όπως έγινε το 2010 της Κερατέας  είπε εύστοχα ο δήμαρχος της Αγίας Βαρβάρας . Μόνο έτσι θα καταλάβουν  ότι δεν θα τους περάσει. 

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου