Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

τι έπαθαν αυτοί και τα έκλεισαν στις 16 Δεκεμβρίου;








Γιατί κλείνουν οι ιστοσελίδες στην Φυλή που πατρονάριζαν τον δήμαρχο και σκυλόβριζαν “ανώνυμα” όσους τολμούσαν να τον αμφισβητήσουν; Τι συνέβη και σταμάτησαν να γράφουν στο “FOCUS ΦΥΛΗ” και στα “ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΦΥΛΗΣ”;
Το πιθανότερο είναι να μην μάθουμε ποτέ τι συνέβη . Ας αναρωτηθούμε δημόσια λοιπόν..

Μήπως τα έκλεισαν μόνοι τους γιατί διαπίστωσαν πως η πολύ σαπίλα είναι αντιαισθητική και δεν “τραβάει” ; Δύσκολο να το πιστέψουμε αυτό , γιατί οι αρθρογράφοι αυτών των ιστοσελίδων έδειχναν να το απολαμβάνουν όταν έγραφαν αθλιότητες..
Μήπως δεν τα έκλεισαν μόνοι τους και τους τα έκλεισε κάποιος  άλλος; Και ποιος είναι αυτός που έχει τόση δύναμη που μπορεί να κλείνει ιστοσελίδες; Και γιατί αυτός ο τόσο ισχυρός άνθρωπος φοβάται να πει ότι “εγώ τους τα έκλεισα”;
Και αν τους τα έκλεισε κάποιος άλλος, γιατί οι “ιδιοκτήτες” των ιστοσελίδων δεν έχουν διαμαρτυρηθεί δημόσια;
Μήπως γνώριζαν πως κάνουν κάτι βρώμικο και δεν έχουν τα “άντερα” να φανερωθούν;
Κάνουμε απλές σκέψεις για βρώμικες ιστορίες . Αυτές οι ιστορίες με τις ιστοσελίδες είναι ένα ελάχιστο δείγμα από που αυτά που συμβαίνουν στον δήμο Φυλής . Και όλα αυτά γίνονται για τα fucking αντισταθμιστικά.
Σημείωση: Τώρα θα με ρωτήσει κανείς τι ζόρι τραβάω εγώ με όλα αυτά. Το ζόρι που τραβάω είναι που μαθαίνω πως άνθρωποι της αριστεράς πάνε να μπλέξουν με αυτόν τον συρφετό ..
Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου