Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Και κάπου εδώ βρίσκεται και μια χωματερή .. (οι τεχνίτες του virtual reality)


Αντιγράφουμε απο το δελτίο τύπου του δήμου Φυλής : “Ο λόγος που ο Δήμαρχος χαρακτήρισε ιστορική την Απόφαση είναι ότι, με βάση τη Μελέτη που παραλήφθηκε, θα δρομολογηθεί το στρατηγικής σημασίας και οραματικό περιβαλλοντικό έργο της Αποκατάστασης που θα μετατρέψει τη Χωματερή σε Πάρκο Πρασίνου και Αναψυχής.
Παράλληλα με τη δημιουργία πρασίνου και χώρων άθλησης και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, θα εγκατασταθούν σταθμοί παραγωγής Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και συγκεκριμένα 5 μικρές ανεμογεννήτριες συνολικής ισχύος 250 ΚW, εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών συνολικής ισχύος 10MW και ένα υδροηλεκτρικό έργο μικρής κλίμακας”.
Ούτε λίγο ούτε πολύ οι άνθρωποι μας λένε ότι θα φτιάξουν ένα πάρκο πράσινου και αναψυχής και κάπου εκεί μέσα θα θα εγκατασταθούν σταθμοί παραγωγής Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και ένα υδροηλεκτρικό έργο !!!!!!! μικρής κλίμακας.
Ξεχνάν” βέβαια να πουν ότι μέσα σε αυτό το “πράσινο” υπάρχει και το μεγαλύτερο εργοστάσιο επεξεργασίας σύμμεικτων σκουπιδιών στην Ευρώπη το οποίο αποφασίστηκε να αυξήσει ακόμα περισσότερο την δυναμικότητά του και να φτάσει τους 450.000 τόνους τον χρόνο !
Ξεχνάν” να πουν πως μέσα σε αυτό το “πράσινο” υπάρχει και η μοναδική σε όλη την Ελλάδα μονάδα αποτέφρωσης επικίνδυνων νοσοκομειακών αποβλήτων .
Ξεχνάν” να πουν πως μέσα σε αυτό το “πράσινο” υπάρχει και η μονάδα επεξεργασίας βιοαερίου που επεξεργάζεται το βιοαέριο που παράγουν τα σκουπίδια.
Ξεχνάν” να πουν πως μέσα σε αυτό το “πράσινο” υπάρχουν και μονάδες επεξεργασίας στραγγισμάτων από τα σκουπίδια.
Ξεχνάν” να πουν πως μέσα σε αυτό το “πράσινο” υπάρχει και η WATT που ίσως είναι το μεγαλύτερο ΚΔΑΥ (κέντρο διαλογής απορριμμάτων – υπολειμμάτων ) στην Ελλάδα.
Και το κυριότερο; “Ξεχνάν” να αναφέρουν την νέα επέκταση στην Γ Φάση για την οποία κάνουν το παγώνι ..
Όλα αυτά τα “ξεχνάν” . Το μόνο που δεν ξεχνάν ποτέ είναι να παραμυθιάζουν τον κόσμο με ψεύτικα λόγια και εικόνες.
Μπουκώνουν μια πλατεία με εκατομμύρια λαμπιόνια και νομίζουν έτσι πως θα τυφλώσουν τους ανθρώπους για να μην μπορούν να δουν την πραγματικη εικόνα στο Ζεφύρι ή στο Τσουκλίδι  ή στη Ζωφριά κλπ κλπ.
Νομίζουν πως η εικονική πραγματικότητα που παρουσιάζουν από τα φιλικά μέσα “ενημέρωσης” μπορεί να κρύψει την πραγματική εικόνα.
Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου