Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Ο “οραματιστής” δήμαρχος και τα πρωτεύοντα θηλαστικά.




Κάθε φορά που του έρχονται τα οράματα του δημάρχου , θα βρίσκονται κάποιοι να συγκινούνται σφόδρα και εμείς οι υπόλοιποι να αναρωτιόμαστε για πόσο ηλίθιους μας περνούν.
Την μια φορά οραματίστηκε να κάνει την χωματερή της Φυλής πάρκο πλούσιο σε πανίδα και χλωρίδα, που στο εσωτερικό του θα έχει και ένα εργοστάσιο σκουπιδιών . Κουβάλησε λοιπόν μια αντιπροσωπία 20 ανθρώπων στο Τελ Αβίβ , ζήτησε και την βοήθεια της Μεγαλόχαρης στους Άγιους Τόπους , έκανε και ένα διεθνές συνέδριο στην Φυλή και μετά τα ξέχασε όλα. Σιγά μην έδινε λογαριασμό για το φιάσκο . Από εδώ παν και οι άλλοι για την HYRIGIA.

Μετά οραματίστηκε πως θα κάνει την Φυλή υπόδειγμα τάξης και νομιμότητας . Αγόρασε περιπολικά και νοίκιασε κτήρια για να στεγάσει την αστυνομία και φυσικά φρόντισε να βάλει λυτούς και δεμένους για να κόψει την κορδέλα ο πρωθυπουργός . Ο στόχος προφανής . Να παίξει το θέμα στις τηλεοράσεις και να εισπράξει το πρωθυπουργικό μπράβο παρουσία των καναλιών. Μετά έκανε και δηλώσεις πως στην Φυλή υπάρχει μηδενική εγκληματικότητα και σχόλασε το πανηγύρι. Νομίζουν τώρα, πως οι ιθαγενείς δεν βλέπουν από μόνοι τους την κατάσταση , αλλά πείθονται από τις δηλώσεις του Παππού στα κανάλια.
Αργότερα, οραματίστηκε να κάνει αποκατάσταση της παλιάς χωματερής (η οποία έχει σοβαρό πρόβλημα ρύπανσης με ραδιενεργά στοιχεία) βάζοντας φωτοβολταϊκά σώματα και λέγοντας παραμύθια, πως θα έχουν τσάμπα ρεύμα οι δημότες. Και αμέσως εμφανίστηκαν διάφοροι που δήλωσαν συγκινημένοι από το όραμα του δήμαρχου και αποφάσισαν να τον στηρίξουν στις εκλογές, για την μεγάλη ιδέα των φωτοβολταϊκών ! Αλήθεια τώρα, θεωρούν πως υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι συγκινήθηκαν από το όραμα των φωτοβολταϊκών και αποφάσισαν να συμπορευτούν στις δημοτικές εκλογές;
Εσχάτως, οραματίστηκε να γιορτάσει ο δήμος Φυλής το 2021 (σε 3 χρόνια από σήμερα) με την αρμόζουσα μεγαλοπρέπεια τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821. Νέα ρίγη συγκίνησης και νέα πρόσωπα που θα στηρίξουν το όραμα του εορτασμού σε 3 χρόνια και φυσικά και τον δήμαρχο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Αλήθεια ρε παλικάρια, μήπως μας περνάτε για πρωτεύοντα θηλαστικά που ζουν ακόμα στα δέντρα;
Αν έχετε αποφασίσει να στηρίξετε αυτόν τον δήμαρχο και την πολιτική του , γιατί δεν βγαίνετε παλικαρίσια να το πείτε και παραμυθιάζεται τον κόσμο ότι συγκινηθήκατε τάχα από οράματα και μπούρδες; 
Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου