Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Είναι απίστευτοι ! Εξαφάνισαν όλη την ΟΕΔΑ Φυλής με μια φωτογραφία ! (αποκάλυψη)

Η φωτογραφία της «αποκατάστασης» 
και η πραγματικότητα !

Ο δήμαρχος Φυλής έδωσε στην δημοσιότητα τον "Χάρτη" και την πρώτη σελίδα  από την περίφημη μελέτη  Αποκατάστασης της Χωματερής.
Με αυτή την μελέτη υποτίθεται πως   «θα δρομολογηθεί»  το στρατηγικής σημασίας και οραματικό περιβαλλοντικό έργο της Αποκατάστασης που θα μετατρέψει τη Χωματερή σε Πάρκο Πρασίνου και Αναψυχής. Σημείωση : όταν λένε αυτοί πως «θα δρομολογηθεί» εννοούν κάτι σαν  το καλά κρασιά . Το κλείσιμο του ΧΥΤΑ το «δρομολογούν» όλα τα χρόνια , αλλά δεν το κάνουν ποτέ.  

Μας λένε τώρα λοιπόν πως « Παράλληλα με τη δημιουργία πρασίνου και χώρων άθλησης και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, θα εγκατασταθούν σταθμοί παραγωγής Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και συγκεκριμένα 5 μικρές ανεμογεννήτριες συνολικής ισχύος 250 ΚW, εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών συνολικής ισχύος 10MW και ένα υδροηλεκτρικό έργο μικρής κλίμακας».
 Από τους σταθμούς αυτούς θα παραχθεί ενέργεια για τη λειτουργία του Πάρκου, αλλά και των νοικοκυριών του Δήμου Φυλής.
Οι άνθρωποι μας δουλεύουν ψιλό γαζί!
Μας λένε πως «θα δρομολογηθεί» το Πάρκο Πράσινου και αναψυχής  αλλά το μόνο που έχουν κατά νου , είναι να κάνουν κάποιο κόλπο με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στην παλιά χωματερή στην οποία υπάρχει πρόβλημα με τις συγκεντρώσεις ραδιενεργών στοιχείων .
Στον χάρτη που δημοσιεύουν έχουν εξαφανίσει ως δια μαγείας όλες τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν εντός της ΟΕΔΑ .
Ο δήμαρχος από την μια  "εξαφανίζει"  στους χάρτες τις μονάδες που υπάρχουν στις  εγκαταστάσεις και από την άλλη συμφωνεί με την λειτουργία τους .
Αν εμείς λέμε ψέματα,  ας μας διαψεύσει!  Ας δηλώσει λοιπόν δημόσια πως θέλει  να κλείσουν  το ΕΜΑΚ , η μονάδα επεξεργασίας βιοαερίου , η μονάδα αποτέφρωσης νοσοκομειακών και η WATT.
Ας  δηλώσει δημόσια πως θέλει να κλείσουν αυτές οι εγκαταστάσεις και μετά κουβεντιάζουμε.  
Μην μας περνάνε και για χάπατα.. 
Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου