Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Περιφέρεια Αττικής - ΕΔΣΝΑ και Εκπαιδευτικοί οργανώνουν την ανακύκλωση χαρτιού στα σχολεία



Σήμερα Τετάρτη 06-04-2016 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Καπάταη της Π.Ε Ν.Τ στην Καλλιθέα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με την συμμετοχή της κ. Σοφίας Κορωναίου μέλος της Ε.Ε του Δ.Σ του ΕΔΣΝΑ και των κ.κ. Γιώργου Κέντρου Δ/ντη της Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας, Βαρελά Αριστοτέλη Δ/ντη της Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας, Νίκου Στεφανόπουλου της Δ΄ Δ/νσης Α΄/θμιας Εκπαίδευσης, Μιχάλη Φωτιάδη του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αργυρούπολης και Θάνου Ιωάννου της Υπηρεσίας Περ/κής Εκπ/σης της Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας.

Παρούσα ήταν η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Χριστάκη Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος, σε θέματα Δημοσίων Σχέσεων και ο Δ/ντης του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Λεωνίδας Μύαρης.
Στην συνάντηση συμφωνήθηκε η συμμετοχή των εκπαιδευτικών και μαθητών της Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης της Δ΄Αθήνας, σε πρόγραμμα διαχείρισης - ανακύκλωσης του χρησιμοποιημένου χαρτιού των σχολικών μονάδων του Νότιου Τομέα Αθήνας.
Η κ. Κορωναίου ανέπτυξε λεπτομερώς το πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί από τον ΕΔΣΝΑ και έδωσε τις απαραίτητες διευκρινήσεις.
Από την πλευρά τους οι εκπαιδευτικοί διαβεβαίωσαν ότι θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχία αυτής της δράσης.
Κλείνοντας ο Αντιπεριφερειάρχης σημείωσε ότι στην Περιφέρεια Αττικής τα λόγια γίνονται έργα και όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι το νέο μοντέλο διαχείρισης των απορριμμάτων είναι ρεαλιστικό στην εφαρμογή του και πλήρως αποδεκτό από τους πολίτες της Αττικής.
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου