Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Μήπως ο Πατούλης ετοιμάζεται να αναθέσει σε ιδιωτική εταιρεία και τις θέσεις δημάρχου & δημοτικών συμβούλων;




Μετά αφορμή την ανάθεση σε ιδιωτική εταιρεία της φύλαξης του εμπορικού κέντρου από τον δήμαρχο Αμαρουσίου κ Πατούλη  η δημοτική παράταξη «Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι», εξέδωσε ανακοίνωση που ασκεί έντονη κριτική στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων του δημάρχου με έξυπνο και δηκτικό τρόπο, τονίζοντας χαρακτηριστικά:
  «Ελπίζουμε ο κ. Γ. Πατούλης λόγω υπερβάλλοντος ζήλου, να μην αναθέσει σε κάποια ιδιωτική εταιρεία ακόμα και τις θέσεις των δημοτικών συμβούλων ή και αυτή του Δημάρχου…».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η παράταξη Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι, στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και ευρύτερα, έχει αντιπαρατεθεί έντονα στην ιδιωτικοποίηση δημοτικών υπηρεσιών που με μνημονιακή-νεοφιλελεύθερη συνέπεια αποφασίζει και αναθέτει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου τα τελευταία χρόνια.
Το τελευταίο δείγμα αυτής της τακτικής της Δημοτικής Αρχής είναι η ανάθεση “φύλαξης” της περιοχής του κέντρου της πόλης σε ιδιωτική εταιρία, έναντι υψηλότατου τιμήματος.
Για άλλη μια φορά τονίζουμε, ότι αυτή η τακτική, εκτός του ότι υπηρετεί οικονομικά συμφέροντα, στρέφεται ενάντια στο πνεύμα μιας ισχυρής τοπικής αυτοδιοίκησης, υπονομεύει τη αξία των εργαζόμενων στο Δήμο και στερεί από τους νέους αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας.
Ελπίζουμε ο κ. Γ. Πατούλης λόγω υπερβάλλοντος ζήλου, να μην αναθέσει σε κάποια ιδιωτική εταιρεία ακόμα και τις θέσεις των δημοτικών συμβούλων ή και αυτή του Δημάρχου…
ΥΓ.  Είναι αυτή τη στιγμή ή όχι σε εξέλιξη διαγωνισμός για την παράδοση του οδοκαθαρισμού της πόλης σε ιδιώτες, προϋπολογισμού 800.000€ περίπου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου