Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Σήμερα η στάση εργασίας από 11πμ. μέχρι την λήξη της πρωινής βάρδιας και η συγκέντρωση στα Δικαστήρια Ευελπίδων (κτήριο 8), ώρα 12μ.

Διαβάστε το απίστευτο κατηγορητήριο για τα 35 μέλη του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ που δικάζονται στις 6/10/2016 για την μεγάλη απεργία του 2011.



ΣΧΟΛΙΟ : Η υπόθεση αυτή αφορά την μεγάλη απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στις 13-10- 2011 που ήμουν και εγώ μέλος της Ε.Ε και του Γ.Σ της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
 Με αφορμή την Παναττική στάση εργασίας  που προκήρυξε για την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου η ΠΟΕ-ΟΤΑ, προκειμένου να διευκολυνθούν συνδικαλιστικά στελέχη και εργαζόμενοι στην αυτοδιοίκηση, να παραβρεθούν σε δίκες της διοίκησης της Ομοσπονδίας,  βρήκα στο αρχείο μου το απίστευτο κατηγορητήριο  που είχαμε δημοσιεύσει στο blog της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΔΣΝΑ στις 2/1/2014.
ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ
Κατηγορούνται ως υπαίτιοι ότι στο Κολωνάκι, στα Εξάρχεια, στην Ομόνοια, στο Παγκράτι, στον Νέο Κόσμο, στον Βοτανικό, στο Γκάζι, στον Κολωνό, στα Σεπόλια, στα Άνω Πατήσια , στην Κυψέλη, στον Άγιο Παντελεήμονα, στους Αμπελόκηπους, στη Δάφνη, στον Βύρωνα, στην Ηλιούπολη, στην Καισαριανή, στο Γαλάτσι, στον Άλιμο, στην Αργυρούπολη, στη Γλυφάδα, στο Παλαιό Φάληρο , στη Νέα Σμύρνη, στην Καλλιθέα, στο Μοσχάτο, στον Άγιο Δημήτριο , στο Ζωγράφου και στο Σύνταγμα την 12-13/10/2011 με πρόθεση προκάλεσαν ρύπανση του περιβάλλοντος, ως τέτοιου νοουμένου το σύνολο των φυσικών και ανθρωπογενών παραγόντων και στοιχείων που βρίσκονται σε αλληλεπίδραση και επηρεάζουν την οικολογική ισορροπία, την ποιότητα της ζωής , την υγεία των κατοίκων, την ιστορική και πολιτιστική παράδοση και τις αισθητικές αξίες, με την μη αποκομιδή στερεών αποβλήτων από αστικές περιοχές.
Ειδικότερα, στους ανωτέρω τόπους και χρόνο, ως μέλη του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ ΟΤΑ)έλαβαν απόφαση να μην πραγματοποιείται αποκομιδή, μεταφορά και διαχείριση απορριμμάτων κατά το χρονικό διάστημα από 10-10-2011 έως 21-10-2011, με συνέπεια οι κάδοι προσωρινής εναπόθεσης των απορριμμάτων να είναι υπερπλήρης, τα απορρίμματα να συσσωρεύονται σε μεγάλη έκταση πέριξ των κάδων και να διασκορπίζονται  στα πεζοδρόμια και στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τη ρύπανση του περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου