Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Τα συνδικάτα των εργαζομένων (ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΕΜΔΥΔΑΣ) παρεμβαίνουν για το ΠΕΣΔΑ της Αττικής.Σύμφωνα με πληροφορίες η Ε.Ε της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην χτεσινή της συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα να παρέμβει στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου που θα συζητηθεί η ΣΜΠΕ του ΠΕΣΔΑ με βάση τις θέσεις που   έχει καταθέσει η ομοσπονδία για την διαχείριση των απορριμμάτων με δημόσιο χαρακτήρα.
Υπενθυμίζουμε πως η ΠΟΕ-ΟΤΑ ήταν η πρώτη ομοσπονδία που αντιτάχτηκε δυναμικά στο περίφημο σχέδιο Σγουρού για τις φαραωνικές μονάδες επεξεργασίας με ΣΔΙΤ και η πρώτη που χαιρέτησε ανοιχτά την ακύρωση των διαγωνισμών από την Ρένα Δούρου.
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ είναι η μόνη ομοσπονδία που έχει  καταθέσει συγκεκριμένες  θέσεις και προτάσεις  κατά την διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης για το ΠΕΣΔΑ. 


Επίσης με ανακοίνωση της η  ΕΜΔΥΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ δηλώνει πως  «θα είναι μαζί με τους μαχόμενους πολίτες της Δυτικής Αττικής και όσους πραγματικά αγωνίζονται για τη προστασία του περιβάλλοντος στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής όποτε γίνει η συνεδρίαση».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου