Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος! Την Τρίτη το ΠΕΣΔΑ και ο ΧΥΤΑ Φυλής θα συζητηθούν και στην Βουλή μετά την παρέμβαση του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.




Όταν η αντιπροσωπεία του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ επισκέφτηκε το πρόεδρο της Βουλής και τον ενημέρωσε για τον ΧΥΤΑ Φυλής , ο πρόεδρος κ. Νίκος Βούτσης ζήτησε από την κ. Χαρά Καφαντάρη πρόεδρο της  ΔΙΑΡΚΟΥΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ  να φέρει το θέμα του ΠΕΣΔΑ για συζήτηση στην επιτροπή.  
Την Τρίτη λοιπόν παρουσία εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ καθώς και άλλων φορέων όπως της ΠΕΔΑ , δημάρχων κλπ, θα συζητηθεί το ΠΕΣΔΑ και στην βουλή. 
Εκεί το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θα αναπτύξει τις θέσεις του και θα ζητήσει τις δεσμεύσεις για το κλείσιμο του ΧΥΤΑ , την μη επέκταση του ΕΜΑΚ, να μην αδειοδοτηθεί η WATT για να κάνει νέα ΜΕΑ στην Φυλή κλπ.
Η συζήτηση στην επιτροπή της βουλής είναι μια ξεκάθαρη νίκη  του συντονισμού του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ. 
Ο πρόεδρος της Βουλής για άλλη μια φορά έδειξε την ευαισθησία του για το ζήτημα και ήρθε ο ίδιος στην συνάντηση μαζί μας ζητώντας από την κ. Καφαντάρη να συγκαλέσει την επιτροπή.
Ελπίζουμε πως οι παρευρισκόμενοι  βουλευτές  και δήμαρχοι θα πάρουν μια ξεκάθαρη θέση για το κλείσιμο του ΧΥΤΑ της Φυλής και των εγκαταστάσεων του.
Θ.Μ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου