Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Ο Δ. Μπουρίκος επιστημονικός συνεργάτης του Χ. Ρούσσα και της δημοτικής παράταξης αλλάΖΟΥΜΕ!

ΣΧΟΛΙΟ: Επειδή γνωρίζω τον Δ. Μπουρίκο και παρακολουθώ την δουλειά του μπορώ με σιγουριά να πω ότι  η συνεργασία του Χρήστου Ρούσσα με τον Δ. Μπουρίκο δεν είναι απλά ένα καλό νέο για την νέα δημοτική παράταξη αλλαΖΟΥΜΕ.

 Αυτή η συνεργασία είναι ένα πολύ καλό νέο πρώτα απ΄όλα για τον δήμο Φυλής. Ο Δημήτρης ο Μπουρίκος αποτελεί κεφάλαιο για τον δήμο Φυλής . Εύχομαι ολόψυχα να δω τον Δημήτρη επιστημονικό συνεργάτη του Χρήστου Ρούσσα και σαν δήμαρχου Φυλής.
Θωμάς Ε. Μπιζάς 
Εδώ η γνωστοποίηση της συνεργασίας:

Σε μια εποχή εξαιρετικά κρίσιμη για την πορεία του Δήμου Φυλής, προέχει η ευρύτερη ενεργοποίηση των συνδημοτών και η συμβολή μας όχι μόνο στην εκπροσώπηση αλλά και στην επιστημονική στήριξη και κινητοποίηση για τα μείζονα θέματα της περιοχής. Με αυτό το σκεπτικό, ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του υπ. δημάρχου Χρήστου Ρούσσα και συμμετέχω ως επιστημονικός συνεργάτης στην παράταξή του («ΑλλαΖΟΥΜΕ») με ειδικότερα θεματικά πεδία τα ζητήματα κοινωνικής μέριμνας – αλληλεγγύης- υγείας- δια βίου μάθησης, κοινωνικών- χωρικών ανισοτήτων και επιχειρησιακού σχεδιασμού τοπικής κοινωνικής πολιτικής. Συμμετέχω στη συλλογική προσπάθεια υπό τον Χρ. Ρούσσα για την οικοδόμηση μιας βιώσιμης πόλης που απαιτεί έρευνα, μελέτη, σχεδιασμό, συμμετοχή, αξιολόγηση και λογοδοσία, μακριά από παρωχημένες προσεγγίσεις που συνεχίζουν να υπονομεύουν το μέλλον (οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό) της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου