Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

οι μάσκες έπεσαν , αλλά οι μασκαράδες είναι εδώ




Η απόφαση του ΕΔΣΝΑ για την αύξηση της δυναμικότητας του ΕΜΑΚ Φυλής από τους 250.000 τόνους/έτος , στους 450.000 τόνους/έτος αποκαλύπτει πόσο μεγάλο παραμύθι είναι αυτό που λέει ο δήμαρχος Φυλής για την αποκατάσταση της χωματερής.

Αν σκόπευαν να κάνουν πάρκα με παιδικές χαρές και νεροτσουλήθρες δεν θα μεγάλωναν και άλλο το μεγαλύτερο εργοστάσιο σκουπιδιών στην Ευρώπη που βρίσκεται μέσα στην εγκατάσταση της Φυλής.
Εκτός και θέλουν να βάλουν τα παιδάκια να παίζουν δίπλα σε εκατοντάδες χιλιάδες τόνους σκουπιδιών και σε αποτεφρωτήρες επικίνδυνων νοσοκομειακών αποβλήτων.
Αν ήθελε ο δήμαρχος Φυλής να μην επεκταθεί το ΕΜΑΚ θα έπρεπε να συγκαλέσει αμέσως το δημοτικό συμβούλιο και να κατέβει μαζί με τους κατοίκους στους δρόμους.
Θα έπρεπε το δημοτικό συμβούλιο της Φυλής να παραιτηθεί σύσσωμο σε ένδειξη διαμαρτυρίας και να φτάσει το θέμα στην Βουλή.
Όμως αντί να τα κάνει όλα αυτά , διαφημίζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί τις φιλικές του σχέσεις με την Περιφερειάρχη και παρουσιάζει μελέτες μαϊμού για την αποκατάσταση της χωματερής για να κοροϊδέψει ξεδιάντροπα τους δημότες του.
Τώρα όμως οι μάσκες έπεσαν.
Με την απόφαση αυτή δείχνουν ξεκάθαρα τι σχέδια έχουν για την διαιώνιση της χωματερής στην Φυλή.
Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με την χτεσινή του ανακοίνωση ΕΔΩ αποκαλύπτει το έγκλημα που ετοιμάζεται για την δυτική Αθήνα.
Για να δούμε τώρα πως θα αντιδράσουν όλοι αυτοί οι μασκαράδες που θέλουν τάχα το κλείσιμο της χωματερής στην Φυλή. 

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου