Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Χρήστος Ρούσσας - ΑλλαΖΟΥΜΕ . Το πρώτο επίσημο trailer της νέας δημοτικής παράταξης στην Φυλή.(ΣΧΟΛΙΟ)

Το πρώτο επίσημο trailer της δημοτικής παράταξης ΑλλαΖουμε με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Ρούσσα .
Ένα προσωπικό  σχόλιο: 
Με την ευκαιρία της ανάρτησης του πρώτου trailer της παράταξης του Χρήστου Ρούσσα θέλω να κάνω και ένα μικρό σχόλιο σαν ένας άνθρωπος που δεν είναι δημότης Φυλής , αλλά λόγω της πολύχρονης ενασχόλησης του με την ιστορία της χωματερής παρακολουθεί από κοντά και τα δημοτικά δρώμενα.

Ο Χρήστος Ρούσσας και οι άνθρωποι που πλαισιώνουν την νέα δημοτική παράταξη αλλαΖΟΥΜΕ , είναι ότι πιο ελπιδοφόρο υπάρχει αυτή την στιγμή στην Φυλή σε επίπεδο δημοτικής παράταξης. 
Είναι νέοι άνθρωποι που δεν έχουν τις γνωστές εξαρτήσεις από το ντόπιο κατεστημένο που έχουν οι παρατάξεις Παππού- Μπουραίμη- Κουλοχέρη .
Αυτό το κατεστημένο που έχει τεράστιες ευθύνες για την σημερινή κατάσταση στον δήμο Φυλής έχει έρθει η ώρα να μπει στο περιθώριο .
Είχαν στα χέρια τους έναν ευλογημένο τόπο , με τεράστια περιθώρια ανάπτυξης και τον κατάντησαν τον σκουπιδότοπο όλης της Αττικής .  Διαχειρίστηκαν την γη τους με τον χειρότερο τρόπο χωρίς να νοιάζονται για τίποτα άλλο παρά μόνο για τον εύκολο πλουτισμό τους.
Αυτό το κατεστημένο όλα αυτά τα χρόνια διαχειρίστηκε τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ των αντισταθμιστικών απολύτως αναποτελεσματικά και χωρίς να μάθει ποτέ κανείς που διάβολο πήγαν όλα αυτά τα μυθώδη ποσά .
Ο Δήμος Άνω Λιοσίων από το 1993 έως το 2001 εισέπραξε ως αντισταθμιστικά 51.150.903.958 δισεκατομμύρια δραχμές και από το 2002 έως σήμερα,  ο ενιαίος Δήμος Φυλής  πάνω από 620.000.000 εκ. ευρώ !
Ο Χρήστος Ρούσσας και η παράταξή του θα πρέπει να εκφράσουν αυτό που αποζητά εκείνος ο κάτοικος του δήμου Φυλής που βαρέθηκε πια τα βλαχοδημαρχιλίκια , τις σπατάλες και την διαφθορά . Να εκφράσουν εκείνο τον κάτοικο που δεν δέχεται να ζει σε μια πόλη πνιγμένη στην περιβαλλοντική ρύπανση προκειμένου να θησαυρίζουν κάποιοι επιτήδειοι .
Οι εικόνες του δημοτικού συμβουλίου της Φυλής με τα μαλλιοτραβήγματα και τις χυδαιότητες που λένε οι δημοτικοί άρχοντες ταιριάζουν μόνο σε κάτι άθλιες καλοκαιρινές θεατρικές επιθεωρήσεις και όχι σε δημοκρατικά εκλεγμένα σημοτικά συμβούλια.
Είναι απολύτως βέβαιο πως η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής αισθάνεται ντροπή για αυτές τις εικόνες.
Αν ο Χρήστος Ρούσσας και η παράταξή του καταφέρουν να εκφράσουν αυτούς τους ανθρώπους που είναι και η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων στην Φυλή ,τότε μπορούν να πετύχουν μια ιστορική ανατροπή και αυτός ο τόπος να αλλάξει πορεία.
Αν δεν αλλάξει τώρα η κατάσταση στον δήμο Φυλής αμέσως μετά τις εκλογές θα πρέπει να περιμένουμε όλοι μας (είτε μένουμε στην Φυλή είτε όχι) , πολύ αρνητικές εξελίξεις σε ότι αφορά την επέκταση του ΧΥΤΑ και ακόμα χειρότερα , την επέκταση του ΧΥΤΑ σε συνδυασμό με την λειτουργία μονάδας καύσης.
Φιλικά
Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου