Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Γιατί δεν κρένουν οι άρχοντες;




Ο Δήμαρχος Φυλής Χ. Παππούς και ο τέως Δήμαρχος Φυλής Δ. Μπουραίμης εδώ και 10 μέρες (από τις 2/3/2019) γνωρίζουν πως η Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ πρόκειται να συζητήσει το ζήτημα του διαγωνισμού για την αύξηση της δυναμικότητας του ΕΜΑΚ Φυλής. Η πρόσκληση της κ.  Δούρου  ΕΔΩ .


Δέκα μέρες τώρα έκαναν το κορόιδο για να μην πάρει κανείς χαμπάρι τι πάει να γίνει μέχρι να ψηφιστεί το θέμα στην Ε.Ε (εκτελεστική επιτροπή).
Οι ίδιοι δεν πήγαν την προηγούμενη φορά στην συνεδρίαση με την ελπίδα πως θα βρεθούν κάποιοι άλλοι που θα το ψηφίσουν και έτσι να βγουν και από πάνω.
Δέκα μέρες δεν έβγαλαν λέξη. Ο Παππούς δεν ενημέρωσε ποτέ το δημοτικό συμβούλιο και ο Μπουραίμης δεν είπε το παραμικρό και φυσικά δεν ζήτησε και αυτός ως αντιπολίτευση  να συγκληθεί το δημοτικό συμβούλιο της Φυλής.
Αποφασίζεται να γίνει ένα περιβαλλοντικό έγκλημα στον δήμο τους και αυτοί  σφυρίζουν αδιάφορα.
Λες και πρόκειται για κανένα περίπτερο της γειτονιάς και όχι για το μεγαλύτερο εργοστάσιο επεξεργασίας σύμμεικτων απορριμμάτων στην Ευρώπη !
Δεν τολμούν να συζητήσουν αυτό το θέμα ούτε στο δημοτικό συμβούλιο που ελέγχουν απολύτως.
Δεν τολμούν να πάρουν ανοιχτά θέση και να πουν ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην αύξηση της δυναμικότητας του ΕΜΑΚ.
Αν δεν υπήρχε το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ κανείς δεν θα είχε πάρει χαμπάρι τίποτα.
Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δημοσιοποίησε το θέμα , όπως έκανε και με την υπόθεση των κρυμμένων μελετών του δήμαρχου Φυλής ή με την υπόθεση της WATT A.E και τόσες άλλες περιπτώσεις.
Για αυτό από σήμερα το απόγευμα έχουν στήσει ολόκληρη επιχείρηση για να μην μπορεί το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ να ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής.
Αλλά δεν θα τα καταφέρουν ούτε αυτή την φορά . Τα μηνύματα που μας έρχονται από τους ανθρώπους της περιοχής δείχνουν πως αυτή η αθλιότητα θα τους γυρίσει μπούμερανγκ . 

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου