Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Οι μακελάρηδες της Φυλής συμμετείχαν κανονικά στο πραξικόπημα της κ. Ρένας Δούρου.



Το έκαναν και αυτό οι μακελάρηδες της Φυλής. Συνδιοργάνωσαν και συμμετείχαν στο πραξικόπημα της κ. Ρένας Δούρου για τις νέες επεκτάσεις του ΧΥΤΑ Φυλής .
Έβαλαν χωρίς ντροπή φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στην απόφαση θανατικής καταδίκης την περιοχής έχοντας εξασφαλίσει ανταλλάγματα που μόνο αυτοί γνωρίζουν. 

 Μέχρι πριν από λίγες μέρες έλεγαν ότι θα κλείσουν την χωματερή και δεν θα δεχτούν άλλα σκουπίδια και εχτές συμφώνησαν να παραταθεί η ζωή του ΧΥΤΑ Φυλής για δυο χρόνια τουλάχιστον και να πέσουν στον ΧΥΤΑ άλλα 4.000.000 κ.μ σκουπιδιών . 
 
Αυτοί οι άνθρωποι κυβέρνησαν τον δήμο Φυλής 20 ολόκληρα χρόνια.
Επί των ημερών τους παραχωρήθηκαν δημοτικές (και ιδιωτικές) εκτάσεις στον ΕΣΔΚΝΑ για να γίνουν χωματερή.
Επί των ημερών τους επεκτάθηκε η χωματερή των Άνω Λιοσίων στον δήμο Φυλής . ΕΔΩ
Επί των ημερών τους ήρθε η λυμματολάσπη στην Φυλή.
Επί των ημερών τους έγινε το περίφημο ΕΜΑΚ Φυλής.
Επί των ημερών τους έγινε  η ΕΠΑΝΑ (σημερινή  WATT) .
Επί των ημερών τους γιγαντώθηκε το τέρας της Φυλής.
Αυτοί οι δήμαρχοι  ανέλαβαν  τις τύχες μιας  περιοχής  που «φύτρωνε φλισκούνι  και άγρια μέντα»  και την έκαναν τον μεγαλύτερο σκουπιδότοπο της Ελλάδας  μόνο και μόνο για να εισπράττουν τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ των αντισταθμιστικών.
Οι άνθρωποι αυτοί (μαζί με το άλλο αστέρι της αυτοδιοίκησης τον κ. Νίκο Παπαδήμα) είναι που διαχειρίστηκαν 51.150.903.958 δις.  δραχμές και   πάνω από 620 .000.000 ευρώ και τα έκαναν ρουσφέτια, ποδοσφαιρικές ομάδες , δημοτικές επιχειρήσεις της συμφοράς και κατάντησαν  τον δήμο Φυλής,  ένα τεράστιο άντρο διαφθοράς. 
Οι άνθρωποι αυτοί  αν διαχειριζόταν  προς όφελος της τοπικής κοινωνίας τον πακτωλό χρημάτων που πέρασαν από τα χέρια τους, θα μπορούσαν να έχουν δημιουργήσει ένα δήμο πρότυπο. Όμως αντί για αυτό κατάφεραν   (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να καταντήσουν την Φυλή ένα μνημείο περιβαλλοντικού μακελειού  και να καταχρεώσουν τον πιο πλούσιο δήμο της Ελληνικής επικράτειας.
Οι άνθρωποι αυτοί 3 χρόνια τώρα κρύβουν την αλήθεια  για την ρύπανση του ΧΥΤΑ από τους κατοίκους της περιοχής αφήνοντας τους ανθρώπους απροστάτευτους να ψοφάνε στα τα σκυλιά .
Και να μην νομίζει κανείς ότι εχτές έριξαν την χαριστική βολή. Θα δούμε πράγματα ακόμα από αυτούς που δεν θα το πιστεύουμε.

Ντροπή τους . 

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου