Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

είναι βλάκες ή προβοκάτορες;



Το λόμπι των σκουπιδιών ετοιμάζεται  για το νέο μεγάλο κόλπο στην Φυλή που δεν είναι τίποτα άλλο από την περίφημη Γ Φάση και τα νέα εργοστάσια  .
Το πως φτάσαμε ως εδώ το έχουμε πει και το έχουμε γράψει κυριολεκτικά χιλιάδες φορές. Η ευθύνες της Ρένας Δούρου  και της κυβέρνησης ( Φάμμελος- Φλαμπουράρης ) κλπ είναι κυριολεκτικά τεράστιες .
Η τελευταία; πράξη του δράματος  σε ότι αφορά τις ευθύνες της Ρένας Δούρου παίχτηκε την 1η Αυγούστου όταν σε συνεννόηση με το "περιβάλλον"  Πατούλη αποφασίστηκε από την Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ να γίνουν νέες εσωτερικές επεκτάσεις στον ΧΥΤΑ και να βρεθεί χώρος για μια νέα μεγάλη επέκταση προκειμένου να αντέξει ο ΧΥΤΑ 3 χρόνια ακόμα (Γ Φάση).
Όμως υπήρχε ένα πρόβλημα . Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.
Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με την δράση του είχε αποδομήσει  την λύση της Γ Φάσης . Είχε δείξει στους κατοίκους πόσο κοντά είναι στα σπίτια τους η Γ. Φάση . Είχε ενημερώσει  πολύ νωρίς για αυτό το σχέδιο και είχε υποχρεώσει  την κ. Δούρου να δηλώσει αρκετές φορές πως η Γ Φάση δεν θα γίνει ποτέ. Λίγο πριν από τις εκλογές  το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ έκανε και συμβολική κατάληψη της Γ Φάσης .
Τώρα λοιπόν το λόμπι έπρεπε να βρει τρόπο να περάσει επικοινωνιακά την νέα χωματερή στην Φυλή  χτυπώντας το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με ότι μέσα διαθέτει. 
Το  σενάριο για το χτύπημα το είχαν έτοιμο αλλά συνέβη ένα «ατύχημα» στην Ε.Ε . Παραιτήθηκε από την Ε.Ε η Αφροδίτη Μπιζά .
Περίμεναν  πως την νέα χωματερή θα την ψήφιζε και η Αφροδίτη Μπιζά  για  λόγους «κομματικού πατριωτισμού» και έτσι θα κατηγορούσαν το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ για υποκριτική στάση κλπ  αφού η σύζυγος του Μπιζά ψήφισε και αυτή με τους «πρόθυμους» δημάρχους  Παππού και Πατούλη. Το έργο αυτό το είχαν ξαναπαίξει και το γνώριζαν  
Τώρα όμως θα έπρεπε να αποδείξουν πως δεν φταίνε αυτοί που συνωμότησαν και ψήφισαν να γίνει νέα χωματερή ,αλλά φταίει αυτή που δεν ψήφισε και παραιτήθηκε . Το σενάριο των συνενόχων κάηκε!
Οι λομπίστες  λοιπόν βρέθηκαν  σε αδιέξοδο και άρχισαν τα λάθη .
Βγάζουν απανωτά δελτία τύπου ενάντια στο ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ λέγοντας πως μόνο αυτοί οι 15-20 δεν θέλουν την νεα χωματερή και αντιδρούν υποτιμώντας έτσι  εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που ζουν στην περιοχή.
Οι φωστήρες αυτοί με την τεράστια  δύναμη που διαθέτουν στα  ΜΜΕ ,  έκαναν το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ γνωστό σε εκατομμύρια ανθρώπους που δεν ήξεραν ούτε την ύπαρξη του !
Και δεν φτάνει αυτό . Επειδή έχουν μάθει να δουλεύουν στο παρασκήνιο και το σκοτάδι,   κρύφτηκαν αυτοί που ψήφισαν στην Ε.Ε  (Δούρου- Βρούστης – Παππούς – Μπουραίμης ) και έβγαλαν στο μεϊντάνι  τον γνωστό για τις  θέσεις του να γίνουν νέα εργοστάσια με ΣΔΙΤ στην ΟΕΔΑ (σχέδιο Σγουρού)  και για την νέα μεγάλη επέκταση στην Γ Φάση  , ο οποίος  τα έκανε ακόμα χειρότερα!
Οι επικοινωνιολόγοι του λόμπι τα σκάτωσαν κυριολεκτικά.
Σημείωση : σταχυολογώ οριμένες φράσεις από την 15λεπτη συνέντευξη του Γ. Ζαχαρόπουλου στο one TV:ΕΔΩ
 1.10 Είχε μπει το νερό στο αυλάκι με την πρόταση Σγουρού για τα εργοστάσια
4.50 ο χρόνος που θα δοθεί δεν μπορεί να είναι ούτε ένα  ούτε δυο ούτε  τρία  χρόνια πρέπει να είναι μεγαλύτερος!!
5. 20 υπάρχει εναπομείναντας χώρος στον ΧΥΤΑ και μπορεί να γίνει κύτταρο με ασφάλεια! (Γ Φάση)
5.50  το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ καλό θα είναι να διαμαρτυρηθεί έξω από το σπίτι της  Μπιζά γιατί παραιτήθηκε λίγο πριν τις αποφάσεις της Ε.Ε  και δεν είχε παραιτηθεί νωρίτερα!
11.52 να υποδείξει το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που να γίνουν ΧΥΤΑ!
12.17  δεν μπορεί 20 άνθρωποι να βυθίσουν την Αθήνα στο σκουπίδι . Δεν μπορεί 5.000.000 κάτοικοι να είναι όμηροι 15-20 ανθρώπων ! 
Αυτά τα ωραία λοιπόν.
 Άρα η δική μου απάντηση στο ερώτημα αν είναι προβοκάτορες ή βλάκες , είναι πως είναι και τα δύο μαζί.. 


ΥΓ : 
όποιος δεν γνωρίζει τι εστί Γ. Ζαχαρόπουλος ας διαβάσει ΕΔΩ
και ΕΔΩ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου