Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Ένοχη σιωπή ..


Αυτό δε τo σιγάν ομολογούντος εστί σου.

Αυτή η σιωπή σου είναι ομολογία.
Ευριπίδης  (Ιφιγένεια εν Αυλίδι)

Πέρασαν ήδη  5  μέρες από την  1η Αυγούστου  όταν η Ρένα Δούρου και τα «πρόθυμα» μέλη της Ε.Ε (όπως εύστοχα τους χαρακτήρισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ) αποφάσισαν με ένα εντελώς πραξικοπηματικό τρόπο τις νέες επεκτάσεις του ΧΥΤΑ Φυλής.

 Οι άρχοντες των σκουπιδιών της Φυλής (Παππούς- Μπουραίμης)  και ο ανεκδιήγητος  Άρης Βρούστης που προ των εκλογών  εμφανιζόταν κάθε τρείς και λίγο σε διάφορα video για να μας  λέει  ότι είναι ανέκδοτο το κλείσιμο της Φυλής,  τώρα εξαφανίστηκαν.
Πέντε μέρες και παρά το άγριο ξεφωνητό  κανείς από τα 5 μέλη που ήταν παρόντα και ψήφισαν ομόφωνα δεν βρήκε το θάρρος να μιλήσει για να δικαιολογήσει την στάση του .
 Τα άλλοτε λαλίστατα μέλη της Ε.Ε που δεν έχαναν ευκαιρία να δίνουν συνεντεύξεις στην τηλεόραση και να κάνουν δηλώσεις  στα ΜΜΕ τώρα ξαφνικά έπαψαν να  μιλούν.  Είναι σαν να άνοιξε η γη και να τους κατάπιε.
Αυτή η σιωπή σου είναι ομολογία έγραφε ο Ευριπίδης στο έργο του Ιφιγένεια εν Αυλίδι..
Αυτή η σιωπή τους είναι ομολογία ενοχής.  Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο από την σιωπή τους  για να καταλάβει κανείς ότι αυτοί οι άνθρωποι  ενέχονται  για το πραξικόπημα που έγινε την 1η Αυγούστου στις 2.30 το μεσημέρι στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ. 

Σημείωση : στον σ. Πέτρο Δαμιανό έχω μεγάλη εκτίμηση και δεν μιλώ για αυτόν, παρ ότι ψήφισε και αυτός  τις συγκεκριμένες αποφάσεις . Γνωρίζω την ανιδιοτέλεια του και καταλαβαίνω την δύσκολη θέση του αν και εγώ στην θέση του δεν θα έκανα το ίδιο.

Για την Ιστορία παρόντες εκτός της Ρένας Δούρου ήταν και οι :
 Βρούστης Άρης 
Παππούς Χρήστος
Μπουραιμης Δημήτρης
Δαμιανός Πέτρος 

η απόφαση ήταν ΟΜΟΦΩΝΗ .



1 σχόλιο:

  1. Σύμφωνα με τη συνέντευξη της περιφερειάρχη, όσοι δήμοι 'ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ' είδαν τα θετικά αποτελέσματα του νέου ΠΕΣΔΑ. Μήπως για τη Φυλή φταίει ότι ο δικός μας δήμος δεν συνεργάστηκε; Ότι δεν έκανε Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης, και ότι δέχτηκε με προθυμία τα αντισταθμιστικά; https://www.stokokkino.gr/article/1058/R.-Doyroy:-Apergazontai-pali-to-ola-stoys-idiwtes-sta-aporrimmata.html#

    ΑπάντησηΔιαγραφή