Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Ο λόγος τώρα στα δημοτικά συμβούλια !Να ανακληθεί αμέσως η 248/19 απόφαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ .



Η υπ. Αριθμ 248/19 απόφαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ που πάρθηκε το μεσημέρι της 1ης Αυγούστου με πραξικοπηματικό τρόπο είναι απαράδεκτη και πρέπει να ανατραπεί .
Οι συμμετέχοντες στην συνεδρίαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ αποφάσισαν μέσα σε 10 λεπτά (για να μην τους πάρει κανείς χαμπάρι ) να κάνουν μια νέα μεγάλη χωματερή στην Φυλή και να υποθηκεύσουν το μέλλον εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που ζουν στην περιοχή για πολλά χρόνια .
Πήραν μια τέτοια απόφαση χωρίς να ρωτήσουν κανένα . Ούτε τους κατοίκους της περιοχής ρώτησαν , ούτε τα δημοτικά συμβούλια της Φυλής και των όμορων δήμων , ούτε καν τις παρατάξεις τους και τα κόμματά τους .
Η κ. Δούρου και τα άλλα μέλη της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ συνωμότησαν για να κάνουν από κοινού ένα πραγματικό έγκλημα χωρίς να δώσουν λογαριασμό σε κανένα.
Περίμεναν πρώτα να τελειώσουν οι εκλογές και να αρχίσουν τα μπάνια του λαού τον Αύγουστο για να το κάνουν με το λιγότερο δυνατό πολιτικό κόστος .
Δεν ανακάλυψαν τώρα ξαφνικά πως ο ΧΥΤΑ αντέχει μέχρι τον ερχόμενο Νοέμβριο . Απλά περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να το ξεφουρνίσουν προκειμένου να δικαιολογήσουν την απόφασή τους για την νέα χωματερή.
Το έκαναν χωρίς αντίλογο γιατί αυτοί ξέρουν πως ούτε ο κορεσμός  του ΧΥΤΑ
μπορεί να δικαιολογήσει  την νέα χωματερή στην Φυλή.
Φυσικά το σχέδιο αυτό ούτε το εμπνεύστηκαν μόνοι τους , ούτε το εκτέλεσαν μόνοι τους. Είχαν πρώτα από όλα την ΟΛΟΠΛΕΥΡΗ στήριξη του γνωστού εργολαβικού κατεστημένου που λυμαίνεται τόσα χρόνια τον ΕΣΔΝΑ .
Ο μηχανισμός κινήθηκε από τους ανθρώπους του εργολάβου (τεχνικούς- νομικούς- στελέχη του ΕΔΣΝΑ κλπ , κλπ) . Η Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ απλά υπέγραψε τα χαρτιά που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι του εργολάβου. Σημείωση : αν προκληθούμε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα και να τους κατονομάσουμε.
Το θέμα τώρα είναι να ανατραπεί η υπ. Αριθμ 248/19 απόφαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ .
Πρώτα από όλα τα δημοτικά συμβούλια της δυτικής Αθήνας – Αττικής πρέπει με αποφάσεις να ζητήσουν την ανάκληση της απόφασης . Δεν μπορούν 5 μέλη της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ να αποφασίζουν ερήμην των δημοτικών συμβουλίων .
Τα δημοτικά συμβούλια πρέπει να προσφύγουν κατά της απόφασης προκειμένου να ακυρωθεί .
Αν υπάρχει έστω και η παραμικρή αμφισβήτηση για το τι θέλουν οι τοπικές κοινωνίες της περιοχής μπορούν να ρωτηθούν και με τοπικά δημοψηφίσματα .
Δεν πρέπει να υπάρξει ούτε ένας δημοτικός σύμβουλος της δυτικής Αθήνας – Αττικής που θα υποστηρίξει το πραξικόπημα του ΕΔΣΝΑ .
Τα κινήματα της περιοχής που βρίσκονται στο πόδι πρέπει να υποχρεώσουν τα νέα δημοτικά συμβούλια να πάρουν αποφάσεις για την κατάργηση της 248/19 απόφασης της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ .
Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου