Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ! Απόλυτη επιβεβαίωση του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για την Γ΄ ΦΑΣΗ !


"Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο καιρό ή λίγους για πολύ καιρό αλλά όχι όλους όλο τον καιρό"

                                                                                                             Αβραάμ Λίνκολν




Σε Συνέντευξη που παραχώρησε  στο Πρώτο Θέμα και την Μαριάννα Τζάνε,  ο  νέος Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ . Μανώλης Γραφάκος, ο οποίος θα συγκεντρώσει τις αρμοδιότητες τόσο του Υπουργείου Περιβάλλοντος όσο και αυτές του Εσωτερικών στα απορρίμματα τονίζει ότι: « Η μόνη σταθερά παραμένει η Φυλή, η οποία με τις παρεμβάσεις στο υφιστάμενο κύτταρο και την επέκταση της Γ’ φάσης δίνει σημαντικές ανάσες ζωής στα απορρίμματα της Αττικής, αλλά στο μεταξύ θα πρέπει να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας».

Σ.Σ Ολόκληρη η συνένετυξη  ΕΔΩ
Να λοιπόν που μετά τις εκλογές λύθηκε η γλώσσα τους και μιλούν πλέον ανοιχτά για την Γ΄ Φάση.
Τόσα χρόνια που φωνάζαμε εμείς για την Γ Φάση , πήγαιναν να μας βγάλουν τρελούς. Δεν υπάρχει περίπτωση επέκτασης στην Γ Φάση μας έλεγε η Ρένα Δούρου . Αυτά είναι κινδυνολογίες του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.
Οι  άρχοντες των σκουπιδιών στην Φυλή (Παππούς – Μπουραίμης ) έπαιρναν όρκους πως  δεν θα δεχτούν ούτε ένα κιλό σκουπίδι επιπλέον στην Φυλή. Δεν υπάρχει καμιά Γ Φάση μας έλεγαν .
Τώρα τι έχουν να μας πουν; Γιατί κρύβονται και δεν μιλούν; Γιατί δεν ενημερώνουν το δημοτικό συμβούλιο τι συμφωνίες έκαναν με την κ. Δούρου και τον κ. Πατούλη και πήγαν στα μουλωχτά να ψηφίσουν την 1η Αυγούστου στον ΕΔΣΝΑ; Στις 2.30 το μεσημέρι είναι δύσκολο να είδαν φως και να μπήκαν..
Εν τω μεταξύ η 248 ομόφωνη απόφαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ  με αντικείμενο την «Μελέτη, κατασκευή έργων για την Α φάση αποκατάστασης της ΟΕ∆Α ∆υτικής Αττικής και μεταβατικής διαχείρισης αποβλήτων» 15 ολόκληρες μέρες μετά την κατ επείγουσα συνεδρίαση και ακόμα να ανέβει στην διαύγεια !!
Αν ήταν τόσο κατεπείγον το θέμα,  για ποιον λόγο καθυστερούν τόσο πολύ να το ανεβάσουν για να μάθουμε και εμείς τι ακριβώς αποφάσισαν; 
Θ.Ε.Μ. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου