Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Τους «πρόδωσε» η διαύγεια ! Παππούς και Μπουραίμης ψήφισαν ΝΕΑ 2χρονη παράταση του ΧΥΤΑ Φυλής !

Δυο μήνες μετά τις δημοτικές εκλογές αυτοί που ορκίζονταν ότι δεν πρόκειται να δεχτούν ούτε ενα κιλό σκουπίδια στην Φυλή ψήφισαν χωρίς συζήτηση και αντιρρήσεις να ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του ΕΔΣΝΑ έργο που να παρέχει την δυνατότητα μιας προσωρινής λύσης , που θα εξασφαλίζει την ασφαλή διάθεση των αποβλήτων για 2 περίπου έτη , μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα διαχείρισης των αποβλήτων !
Χωρίς ντροπή κορόιδεψαν τους δημότες της Φυλής στην προεκλογική περίοδο και τώρα πήγαν με την ουρά στα σκέλια και ψήφισαν νέες επεκτάσεις εντός της εγκατάστασης της Φυλής !
Μάλιστα! αυτοί που θα έκαναν πράσινο πάρκο την Φυλή με ψαράκια και νεροτσουλήθρες  ψήφισαν προκειμένου να πέσουν άλλα 4.000.000 τόνοι σκουπιδιών στην Φυλή.
Το έκαναν για να μην χαλάσουν το χατίρι του κ. Πατούλη που απαίτησε  να παρθούν τώρα οι αποφάσεις για την επέκταση,  πριν ακόμα αναλάβει αυτός  τα ηνία της Περιφέρειας και του ΕΔΣΝΑ.
Τα  "ανταλλάγματα" δεν τα γνωρίζουμε ακόμα , αλλά που θα πάει θα αποκαλυφθούν και αυτά μόλις εκλεγεί η νέα Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ.

Ολόκληρη η απόφαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ ΕΔΩ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου