Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.. του Θωμά Μπιζά.




Και ξαφνικά διαπιστώσαμε πως ο ΧΥΤΑ Φυλής αντέχει μόνο 4 μήνες ως τον ερχόμενο Νοέμβριο.
 Να πάρουμε λοιπόν αποφάσεις κατεπείγουσες  προκειμένου  να κάνουμε νέα πανωσηκώματα και νέα κύτταρα για να μην κινδυνεύσει η Αττική ! Να βρούμε τρόπο τα έργα των επεκτάσεων να τα κάνει η κοινοπραξία ΗΛΕΚΤΩΡΑ.Ε. - W.A.T.T.Α.Ε. που την ξέρουν  καλά αυτή την δουλειά και μας συμβουλεύουν υποδεικνύοντας καινούργιες τρύπες και γωνιές που θα τις γεμίσουμε με σκουπίδια .
Να κρατήσουμε μια πιο «υπεύθυνη στάση»  και με το θέμα της Γ Φάσης που πριν μερικούς μήνες ορκιζόμαστε πως δεν θα γίνει ποτέ..

 Και όλα αυτά να τα κάνουμε με συναινετικό τρόπο «απερχόμενοι» και «επερχόμενοι»,  μαζί και οι γνωστοί άρχοντες των σκουπιδιών της Φυλής (Παππούς –Μπουραίμης)  και φυσικά μαζί και το σωματείο των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ που θέλει νέο κύτταρο  και νέα εργοστάσια στην Φυλή. Στα δύσκολα η συναίνεση είναι απολύτως απαραίτητη.
Όμως για να τα κάνουμε όλα αυτά πρώτα θα πρέπει να πιάσουμε κορόιδα τους Ιθαγενείς μην τυχόν αγανακτήσουν  και μας πάρουν με τις πέτρες.
Θα τους λέμε λοιπόν ότι για όλα αυτά που θα γίνουν τώρα αυτά δεν φταίμε εμείς που είμαστε πρόεδροι του ΕΔΣΝΑ , ούτε φταίνε οι δήμαρχοι της Φυλής που διοικούν τον δήμο 30 ολόκληρα χρόνια και συμμετέχουν στην Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ.
Θα τους λέμε πως φταίει το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και φυσικά φταίει και αυτός ο Μπιζάς με τις εμμονές του . Αυτοί φταίνε για το συγκεντρωτικό μοντέλο της Φυλή και όχι εμείς.
Θα τους λέμε λοιπόν να μην ακούν τι λέει το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ γιατί το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θέλει να κλείσει η Φυλή και να πνιγεί η Αττική στα σκουπίδια . Δεν έχει σημασία αν το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ φώναζε τόσα χρόνια για την επερχόμενη κρίση με τον κορεσμό της Φυλής και ζητούσε να γίνουν νέοι ΧΥΤΑ –ΧΥΤΥ.
Εμείς θα λέμε ότι αυτοί του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ που έλεγαν ότι γεμίζει ο ΧΥΤΑ , ήταν ανεύθυνοι   και κινδυνολογούσανΕνώ εμείς που λέγαμε ότι η Φυλή  αντέχει για χρόνια  και δεν έχει deadline είμαστε υπεύθυνα άτομα και θα πρέπει να μας εμπιστεύονται.
Θα τους λέμε ότι δεν φταίμε εμείς ψηφίσαμε  τις επεκτάσεις κατακαλόκαιρο και με κατεπείγουσα διαδικασία , αλλά αυτοί που δεν τις ψήφισαν .
Θα βάλουμε και τα ποικιλόχρωμα παπαγαλάκια μας να αλλάζουν την ατζέντα της συζήτησης κάθε φορά που γίνεται μια αποκάλυψη για τις δικές μας ευθύνες..
Και έτσι εμείς θα είμαστε και πάλι μια ωραία ατμόσφαιρα . Θα το παίζουμε υπεύθυνοι , θα εισπράττουμε ένα σκασμό αντισταθμιστικά και θα βάζουμε τα παιδιά μας να δουλεύουν στον μεγάλο εργολάβο του ΧΥΤΑ .
‘Όσο για τους  Ιθαγενείς; Αυτοί  θα τρέχουν στα αντικαρκινικά νοσοκομεία και φυσικά δεν θα έχουν καμιά  όρεξη να ασχοληθούν μαζί μας..  

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου