Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Το αναμμένο κεράκι του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.



Τρία χρόνια τώρα το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ προσπαθούσε να κρατήσει αναμμένο το κεράκι του κινήματος για το κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής.
Με δεκάδες κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις σε όλη την Αττική και όχι μόνο. Με παρεμβάσεις στους εισαγγελείς και τους επιθεωρητές περιβάλλοντος, με αποκαλύψεις σκανδάλων , με συνεχή ενημέρωση , με δεκάδες δελτία τύπου με συνεντεύξεις .

Όλα αυτά τα χρόνια δίναμε μια πολύ δύσκολη μάχη.
Κάναμε επίσημα αιτήματα ενημέρωσης προς την κ. Δούρου και πολλούς υπουργούς και απάντηση δεν παίρναμε ποτέ.
Ζητούσαμε να συζητηθούν τα θέματα του ΧΥΤΑ Φυλής στα δημοτικά συμβούλια και αντιμετωπίζαμε ειρωνείες και κοροϊδία. Ορισμένοι αχυράνθρωποι των εργολάβων έφτασαν στο σημείο να μας στέλνουν εξώδικα και να μας απειλούν με μηνύσεις .
Συμμετείχαμε μαζί με την ΠΟΕ-ΟΤΑ σε καταλήψεις του χώρου συνεδριάσεων της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ.
Μέχρι τα συνδικαλιστικά τρωκτικά του ΕΔΣΝΑ επιστρατεύτηκαν για να χτυπήσουν το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ .
Η Ρένα Δούρου μας στόλισε αρκετές φορές είτε με υπονοούμενα είτε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς .
Ο κ. Πατούλης ακόμα δεν ανέλαβε και άρχισε τις επιθέσεις στο ΔΥΤΙΚΟ μέτωπο και σε ορισμένα πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτό κατηγορώντας μας για εκβιαστές γιατί του είπαμε πως δεν θα τον αφήσουμε σε χλωρό κλαρί για το κλείσιμο της χωματερής.
Και τα κάναμε όλα αυτά χωρίς καμιά κομματική παρέμβαση ή έγκριση . Το σύνολο των κομμάτων της προηγούμενης και της σημερινής Βουλής για τους δικούς τους λόγους το καθένα είχαν εχθρική στάση προς το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ .
Σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες προσπαθήσαμε να εδραιώσουμε την εμπιστοσύνη μεταξύ μας να περιφρουρήσουμε την ενότητά μας και κυρίως να κρατήσουμε το κεράκι του κινήματος αναμμένο .
Το κάναμε γιατί ξέραμε καλά που πάει το πράγμα και τι θα συμβεί μετά τις εκλογές και θέλαμε να μην σβήσει η ελπίδα. Να μην κυριαρχήσει η απογοήτευση .
Σήμερα βλέπουμε εκατοντάδες ηλεκτρονικά ΜΜΕ να φιλοξενούν ρεπορτάζ για την παρέμβαση του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στην ορκωμοσία του κ. Πατούλη .
Βλέπουμε να κινητοποιούνται για πρώτη φορά συλλογικότητες και να ζητούν το κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής.
Ο πρόεδρος Μάο έλεγε πως μια σπίθα μπορεί να ανάψει φωτιά σε ολόκληρο τον κάμπο..
Και τώρα ο κάμπος της δυτικής Αθήνας θα πρέπει να πάρει φωτιά αν δεν θέλουμε να μας καταδικάσουν προκειμένου να είμαστε ο μόνιμος απόπατος της Αττικής.
Για αυτό το κρατούσαμε το κεράκι αναμμένο . Για τον κάμπο .
ΔΕΙΤΕ :


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου