Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Ιδού η ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της επέκτασης του ΧΥΤΑ Φυλής !



 ΣΧΟΛΙΟ: μετά από 27 ολόκληρες μέρες αναρτήθηκε στην διαύγεια η απόφαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ για την νέα μεγάλη επέκταση του ΧΥΤΑ Φυλής που πάρθηκε την 1η Αυγούστου με την διαδικασία του κατ επείγοντος.

 Η απόφαση ψηφίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ δηλαδή και με την ψήφο των κ. Παππού και Μπουραΐμη οι οποίοι πήγαν και ψήφισαν στα μουλωχτά χωρίς να ενημερώσουν καν το δημοτικό συμβούλιο Φυλής. 



Η  απόφαση αποκαλύπτει και την σύμβαση που είχε υπογράψει  ο κ. Μπουραΐμης το 2004  και που έκρυβε τόσα χρόνια από την τοπική κοινωνία. 
Λένε πως θέλουν να κάνουν νέο ΧΥΤΑ για την μεταβατική διαχείριση των απορριμμάτων που θα καλύψει το χρονικό διάστημα μέχρι την κατασκευή ενός νέου ΧΥΤΑ.!
Είναι λένε   σαφές ότι το έργο είναι εξαιρετικά επείγον να προχωρήσει και να βρεθεί μία λύση για την βέλτιστη διαχείριση των αποβλήτων στο μεταβατικό αυτό στάδιο, προκειμένου να μην βρεθεί σε αδιέξοδο η Αττική, γεγονός που θα έχει δυσμενέστατες συνέπειες για το δημόσιο συμφέρον και δη για το Περιβάλλον,τη Δημόσια Υγεία και την Εθνική Οικονομία. Τώρα ανακάλυψαν ότι υπάρχει κίνδυνος κρίσης στην Αττική ! 
Σημειώνουν δε ότι  "η κατάσταση αυτή δημιουργήθηκε "άνευ ευθύνης του ΕΔΣΝΑ" άρα σύμφωνα και με τους ανθρώπους του "περιβάλλοντος Πατούλη" κ.κ  Παππού Χρήστου και Μπουραΐμη Δημήτρη ,  η Ρένα Δούρου και ο ΕΔΣΝΑ δεν έχουν ευθύνη που δεν έγιναν νέοι ΧΥΤΑ ! 
Αποφάσισαν λοιπόν την διενέργεια ηλεκτρονικού διεθνούς διαγωνισμού με διαδικασία ανταγωνιστικής διαπραγμάτευσης για τη σύναψη σύμβασης με αντικείμενο την «Μελέτη, κατασκευή έργων για την α’ φάση αποκατάστασης της ΟΕΔΑ Δυτικής Αττικής και μεταβατικής διαχείρισης αποβλήτων».
Στο πλαίσιο της διαδικασίας αυτής, ο ανάδοχος θα κληθεί να προτείνει μεταβατική λύση στη διαχείριση των αποβλήτων εντός της ΟΕΔΑ Δυτικής Αττικής.
 Ωστόσο οι υποψήφιοι δεν θα δεσμεύονται από τους υποδειχθέντες χώρους και θα μπορούν να προτείνουν και άλλες θέσεις !! 
Διαβάστε  ολόκληρη την απόφαση  ΕΔΩ 




Αυτοί οι άνθρωποι υποτίθεται ότι δεν θα δεχόταν ούτε ένα κιλό σκουπίδι στην Φυλή.. 
Αυτοί οι άνθρωποι πριν ένα χρόνο έλεγαν ότι έφταιγε η Δούρου και η παρέα της για τα πανωσηκώματα και τώρα λένε ότι ο μόνος που δεν φταίει είναι ο ΕΔΣΝΑ !
Αυτοί οι άνθρωποι έλεγαν θα κάνουν πάρκα με πουλάκια και ψαράκια στην χωματερή. 
Αυτοί οι άνθρωποι τολμούσαν τόσα χρόνια να μας κουνάν και το δάχτυλο.   






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου