Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Το ποτήρι ξεχειλίζει ! Η δυτική Αθήνα – Αττική ξεσηκώνεται .


Σωματεία και φορείς της δυτικής Αθήνας – Αττικής με αφορμή την συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη δραστηριότητα αποθήκευσης επικίνδυνων και μη επικίνδυνων αποβλήτων της εταιρείας PERIECO ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε. στη θέση «Μεσαία Γέφυρα», στη συμβολή του Α/Δ Α13 Ελευσίνας – Θήβας (παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Θηβών) με την οδό Στρατηγού Δεληγιάννη, του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, Π.Ε. Δυτικής Αττικής καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη το μεσημέρι στο Περιφερειακό Συμβούλιο .
Τα σωματεία και οι φορείς ενσωματώνουν στις διεκδικήσεις τους το κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής και την δημοσιοποίηση των μελετών για τα ρυπαντικά φορτία του ΧΥΤΑ Φυλής που εξακολουθεί να κρύβει ο δήμαρχος Φυλής κ. Παππούς.
Τώρα επιβεβαιώνεται το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που εδώ και 3 χρόνια ζητά τον συντονισμό όλων των κινημάτων της δυτικής Αθήνας – Αττικής από το Χαϊδάρι ως την Μάντρα Αττικής.
Η “ταξική μεροληψία” σε βάρος της δυτικής Αθήνας – Αττικής θα συνεχίζεται όσο δεν υπάρχει μαζική και συντονισμένη αντίδραση .
Υπενθυμίζουμε ότι το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ερχόμενη Πέμπτη  29/8 στις 7μμ στο Ζάππειο που είναι προγραμματισμένη η ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού συμβουλίου Αττικής.
Η εισήγηση στο Π. Σ ΕΔΩ
Η ανακοίνωση των σωματείων ΕΔΩ
Η ανακοίνωση του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου