Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Ρένα Δούρου : όχι δεν είναι αυτό που νομίζετε !



Η Ρένα Δούρου και το επικοινωνιακό της επιτελείο αποφάσισαν πως αυτός που θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τον απαράδεκτο τρόπο που πάρθηκε η απόφαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ δεν είναι ή ίδια , αλλά ο Γ.Γ του ΕΔΣΝΑ κ. Δρίβας .
Δοκιμασμένες συνταγές είναι αυτές . Βάζουμε άλλους μπροστά και εμείς βγαίνουμε “εκτός κάδρου”..
Έχω πει πολλές φορές πως αυτές οι συμπεριφορές δεν συνάδουν με τις αξίες της αριστεράς . Οι αγωνιστές της αριστεράς όχι μόνο δεν κρύφτηκαν ποτέ πίσω από άλλους αλλά πολλές φορές αναλάμβαναν ευθύνες που δεν είχαν για να περιφρουρήσουν το κόμμα και τους συντρόφους τους.
Αλλά ας το ξεπεράσουμε αυτό και ας μπούμε στην ουσία της απάντησης .
Δεν έγινε καμιά επέκταση του ΧΥΤΑ μας λέει η κυρία Δούρου. Μόνο κάτι εργασίες θα γίνουν για να χωρέσουν στην Φυλή άλλα 4.000.000 κ.μ σκουπίδια ! Για να καταλάβουμε τι σημαίνουν τα 4.000.000 κ.μ ας πάρουμε για παράδειγμα τον ΧΥΤΥ Γραμματικού που είναι δυναμικότητας 25.000 κμ ανά έτος. Στον ΧΥΤΥ Γραμματικού λοιπόν τα 4.000.000 κ.μ θα πέσουν σε 160 χρόνια !
Μόλις πριν από 10 ημέρες ο ίδιος ο ΕΔΣΝΑ έλεγε πως ο ΧΥΤΑ θα αντέξει 4 μήνες μέχρι τον Νοέμβριο και τώρα μας λένε ότι θα αντέξει χωρίς να γίνει καμιά επέκταση από 1 έως 3,5 χρόνια! Αυτά είναι πραγματικά απίστευτα πράγματα .
Όπως σημείωσε ο Γ.Γ κ. Δρίβας στόχος είναι η παράταση του χρόνου ζωής του ΧΥΤΑ από τον έναν χρόνο στα 3,5, και σε συνάρτηση με την αύξηση της ανακύκλωσης στους δήμους θα δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος στη νέα διοίκηση να επιλέξει λύσεις, ώστε να προχωρήσει χωρίς καμία πίεση το πρόγραμμά της.
Ξαφνικά λοιπόν η Ρένα Δούρου αποφάσισε μόνη της πως πρέπει να κάνει τα πάντα για να διευκολύνει τον κ. Πατούλη να προχωρήσει χωρίς καμιά πίεση στο πρόγραμμά του !
Και για να διευκολύνει τον κ. Πατούλη για να μην έχει πίεση , έκανε συμφωνίες με τους άρχοντες των σκουπιδιών στην Φυλή, αγνόησε την παράταξή της και το κόμμα της , κορόιδεψε τους συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ , έκανε για πρώτη φορά στην ιστορία του ΕΔΣΝΑ επεκτάσεις με την διαδικασία του κατ επείγοντος χωρίς να ρωτηθούν τα δημοτικά συμβούλια.
Και θέλουν τώρα να πιστέψουμε πως όλα αυτά έγιναν για να διευκολυνθεί ο κ Πατούλης .
Μας περνούν για λωτοφάγους..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου