Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Μπορεί να ανατραπεί η απόφαση του ΕΔΣΝΑ ; Φυσικά και μπορεί!




Εντάξει μας την έφεραν . Η Ρένα Δούρου και η Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ αποφάσισαν εν κρυπτώ και με πραξικοπηματικό τρόπο να γίνουν και νέα έργα στον ΧΥΤΑ Φυλής για να αντέξει 3,5 χρόνια ακόμα και βλέπουμε .
Η απόφαση αυτή με τον τρόπο που πάρθηκε ( εξαπατήθηκε η ΠΟΕ-ΟΤΑ και καλέστηκε η Ε.Ε με την διαδικασία του κατ επείγοντος ) θα στιγματίσει αρνητικά την πολιτική καριέρα της Ρένας Δούρου αλλά αυτό δεν απασχολεί καθόλου τους ανθρώπους της δυτικής Αθήνας – Αττικής.

Αυτό πρέπει να απασχολήσει τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι τώρα πολιτικά εκτεθειμένος και σε πολύ δύσκολη θέση . Σημείωση: ο ΣΥΡΙΖΑ στην δυτική Αθήνα – Αττική ήρθε πρώτο κόμμα στις εθνικές εκλογές με μεγάλη διαφορά.
Εμείς είχαμε καταλάβει πως ο κ. Πατούλης θα συμφωνούσε με τις επεκτάσεις της κ. Δούρου . Το είχαμε καταλάβει από την άθλια στάση του κ. Παππού και του κ. Μπουραίμη που είναι πλέον οι δικοί του άνθρωποι.
Η τετράδα Παππούς – Μπουραίμης – Δούρου- Βρούστης είχαν συμφωνήσει να το τελειώσουν το θέμα της επέκτασης ακόμα και με πραξικόπημα .
Κάποια υπηρεσιακά στελέχη του ΕΔΣΝΑ προεξάρχοντος του διευθυντή του ΧΥΤΑ κ. Βασίλη Πετρόπουλου “έτρεξαν” τα διαδικαστικά θέματα με τις εισηγήσεις κλπ με την συνδρομή έξω υπηρεσιακών – εργολαβικών παραγόντων . Σημείωση: ο ρόλος που θα έπαιζε σε αυτά τα κόλπα ο πρόεδρος των εργαζομένων Γ. Ζαχαρόπουλος είχε φανεί όταν έκλεινε τις συμφωνίες μεταξύ Σγουρού – Πατούλη παρουσία του κ. Μπουραίμη .
Το ερώτημα τώρα είναι αν μπορεί να ανατραπεί η απόφαση του ΕΔΣΝΑ .
Η απάντηση είναι φυσικά και μπορεί να ανατραπεί. Την απόφαση της Ε.Ε θα κληθεί να την υλοποιήσει ο νέος Περιφερειάρχης κ. Πατούλης με τις υπηρεσίες του ΕΔΣΝΑ .
Εμείς πριν ακόμα αναλάβει ο κ. Πατούλης πρέπει να του ξεκαθαρίσουμε πως δεν αποδεχόμαστε την απόφαση της Ε.Ε που πάρθηκε με αυτόν το απαράδεκτο τρόπο.
Να γνωρίζει ο κ. Πατούλης πως αν θελήσει να υλοποιήσει αυτή την απόφαση θα μας βρει μπροστά του και δεν θα τον αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.
Ούτε αποφάσεις θα μπορεί να παίρνει , ούτε οι μπουλντόζες του Μπόμπολα θα ξεκινήσουν να σκάβουν νέα κύτταρα στην Φυλή.
Τα πρώτα μηνύματα θα πρέπει να τα πάρουν πριν ακόμα αναλάβουν επίσημα τα καθήκοντά τους .
Στην ορκωμοσία του νέου Περιφερειακοί συμβουλίου θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί με τα πανό μας και τις ντουντούκες μας. Να καταλάβουν ότι το ίδιο θα γίνεται συνεχώς και στα δημοτικά συμβούλια και στις συνεδριάσεις του ΕΔΣΝΑ .
Την απόφαση αυτή ή θα την πάρουν πίσω,  ή δεν θα την υλοποιήσουν ποτέ.
Θ.Ε.Μ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου