Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Η ΠΟΕΔΥΝ και το σύνδρομο της Ελένης Λουκά.



Η Ελένη Λουκά είναι μια θλιβερή περίπτωση  γυναίκας  που επιχειρεί να γίνει παπαράτσι του εαυτού της . Προσπαθεί κάνοντας καραγκιοζιλίκια να κερδίσει  λίγο  τηλεοπτικό χρόνο από αυτόν που αφιερώνει η τηλεόραση στις γυναίκες σταρ που διαθέτουν  άλλου τύπου προσόντα.
 Η Ελένη Λουκά μέσα της πιστεύει , πως έτσι κλέβει δημοσιότητα από τις καλλίγραμμες  τηλεοπτικές περσόνες που δεν μπορεί να ανταγωνιστεί διαφορετικά.
Λένε πως αυτή η συμπεριφορά είναι ενός τύπου ναρκισσισμός.
Την περίπτωση της Ελένης Λουκά πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με κατανόηση. 

Η ηγεσία της ΠΟΕΔΥΝ  έχει ακριβώς τα ίδια σύνδρομα με την Λουκά , χρησιμοποιεί ακριβώς τις ίδιες μεθόδους (καραγκιοζιλίκια on camera) μόνο που δεν πρέπει να έχει την κατανόηση μας.
Η ηγεσία της ΠΟΕΔΥΝ αντιγράφει τις συμπεριφορές ενός δυστυχισμένου ανθρώπου και αυτογελοιοποιείται μπροστά στις κάμερες για να χλευάσει τον Τσίπρα και τον Πολάκη κερδίζοντας τηλεοπτική προβολή από τα κανάλια της διαπλοκής ,  όπως κάνει και  η Λουκά με τον Σάκη Ρουβά και την Μενεγάκη.
Βεβαίως αυτό που καταφέρνουν τελικά όλοι αυτοί με τα καραγκιοζιλίκια  είναι μόνο να αυτογελοιοποιούνται .
Η διαφορά είναι πως η κακομοίρα η  Λουκά κάνει κακό μόνο στον εαυτό της.  Η ΠΟΕΔΥΝ διασύρει και γελοιοποιεί ολόκληρο το συνδικαλιστικό κίνημα.
 Η ΠΟΕΔΥΝ με αυτές τις αθλιότητες υπονομεύει τους κοινωνικούς αγώνες . Τους απομαζικοποιεί  και τους κάνει θέαμα επιπέδου Ελένης Λουκά.
Με συνδικάτα τύπου  ΠΟΕΔΥΝ το σύστημα δεν θα χρειαζόταν καν τους συνδικαλιστικούς νόμους ..  Δελφινάρια θα μας έφτιαχναν .. 


Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου