Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Ωραίοι δήμαρχοι..




Κανένας δήμαρχος και περιφερειακός σύμβουλος  από την δυτική Αθήνα δεν τίμησε με τη παρουσία του τους ποδηλάτες που διέσχισαν με τα ποδήλατά τους,  τους δρόμους της δυτικής Αθήνας για το κλείσιμο της χωματερής στην Φυλή.  
Μόνο ο κ. Ζενέτος από τον δήμο Ιλίου έστειλε υπαλλήλους του δήμου να μοιράσουν  νερά στους ποδηλάτες.
Και να σκεφτεί κανείς πως η εκδήλωση έγινε για το μεγαλύτερο περιβαλλοντολογικό πρόβλημα της Αττικής και ιδιαίτερα της δυτικής Αττικής. Για το μνημείο του περιβαλλοντολογικού χάους ,της αρρώστιας και του ανθρώπινου πόνου για τις επόμενες γενιές.
 Οι τοπικοί άρχοντες δεν διέθεσαν ούτε 5 λεπτά από το χρόνο τους να περιμένουν τους δημότες τους  ποδηλάτες  που θα έκαναν στάσεις στις κεντρικές πλατείες των δήμων .
Φοβούται τάχα πως αν αντιδράσουν για την Φυλή , δε θα πάρουν λεφτά από το περιφερειακό συμβούλιο προκειμένου  να κάνουν καμιά ασφαλτόστρωση και να κερδίσουν έτσι κανένα ψηφαλάκι.
Κατά τα άλλα βγάζουν ψηφίσματα δημοτικών συμβουλίων και αφιερώνουν ολόκληρα κομμάτια στα  προεκλογικά τους προγράμματα για την χωματερή της Φυλής .
Πιστεύουν πως έχουν να κάνουν με πρωτεύοντα θηλαστικά που δε καταλαβαίνουν την κοροϊδία .
 Πιστεύουν πως με λίγη άσφαλτο και με καμιά  «πολιτιστική» εκδήλωση  ψήνονται οι ψηφοφόροι..
Το δυτικό μέτωπο  ευχαρίστησε τον  Δήμο Ιλίου, (τον  μόνο που υποδέχτηκε τους ποδηλάτες μας μοιράζοντας νερό), τον  Γιώργο Κομματά δημοτικό σύμβουλο Αγίων Αναργύρων – Καματερού κι επικεφαλής της αντιπολίτευσης και το Νίκο Ζούτσο δημοτικό σύμβουλο Περιστερίου και τον Κώστα Λουμιώτη επικεφαλής της ριζοσπαστικής κίνησης Φυλής για την στήριξή τους και την παρουσία τους.
Ο Νίκος  Σακούτης που δημοτικός σύμβουλος Πετρούπολης , είναι μέλος της γραμματείας του δυτικού μετώπου και συμμετείχε και σαν ποδηλάτης στην εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου