Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Για να τελειώνει εδώ όλο αυτό το αστείο….

της Ρούλας Φώτου
Γελάω ακόμα με όσα διάβασα από τον κο Δεωνά και πραγματικά δεν βρίσκω λόγια για να χαρακτηρίσω τα όσα γράφει στο κείμενό του..
Ειλικρινά, λυπάμαι που το επίπεδο επικοινωνίας πέφτει τόσο πολύ και αυτό, γιατί αναγκάζομαι αυτή τη στιγμή να απαντήσω σε έναν άνθρωπο που το μόνο που κάνει και αυτή τη φορά είναι να προσπαθεί να διχάσει, να διαστρεβλώσει πράγματα, να δημιουργήσει εντυπώσεις…
Ο μόνος λόγος που έγραψα και σας απευθύνθηκα κε Δεωνά και την προηγούμενη φορά, είναι και θα το ξαναπώ, πως ένιωσα να θίγομαι σαν μέλος του Δυτικού Μετώπου, γιατί ξέρετε το Δυτικό Μέτωπο δεν αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από τον κο Μπιζά με τον οποίο όπως είναι προφανές υπάρχει εμπάθεια από μέρους σας και μια εμμονή να αναφέρετε συνεχώς για την θέση της συζύγου του στον ΕΔΣΝΑ, λες και δεν το γνωρίζουμε.
Έχετε φροντίσει εσείς, εδώ και καιρό να το μάθουμε και δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένετε να αναμασάτε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια, αφού βλέπετε ότι το τροπάρι δεν πιάνει. Στο Δυτικό Μέτωπο όσοι συμμετέχουμε έχουμε πάρει σαφή και ξεκάθαρη θέση στο θέμα του κλεισίματος της Χωματερής και τα περισσότερα μέλη μετρούν πολλά χρόνια στα κινήματα και έχουν δώσει συνεχείς αγώνες στο δρόμο, για το σκοπό αυτό δεν μπορεί κανείς να τα αμφισβητήσει . Δεν είναι δυνατόν να παίρνουμε σαν κριτήριο των προθέσεών μας, τυχόν διαφοροποιήσεις στον τρόπο που δρα ο πατερας μας, η μάνα μας , ο-η σύζυγός μας , η γιαγιά μας και ο παππούς μας. Δεν είναι σοβαρή δημοσιογραφία αυτή, ούτε ενημέρωση.
Κύριε Δεωνά δεν σας γνωρίζω προσωπικά και φυσικά ούτε εσείς εμένα…
Πολλοί όμως που διάβασαν ή θα διαβάσουν το κείμενό σας , με γνωρίζουν καλά και να είστε σίγουρος πως γελάνε πραγματικά με όσα αναφέρετε για μένα. Γιατί γνωρίζουν καλά πως το να μου «υπαγορεύσει» κάποιος τι να γράψω, να πω ή να κάνω είναι αιτία και λόγος να ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ…
Όσα λοιπόν υπονοείτε πέφτουν στο κενό.
Επίσης θεωρώ ότι δεν μπορεί να μην καταλαβαίνετε τι εννοώ λέγοντας κατευθυνόμενα ΜΜΕ…
Όταν προβάλλονται επιλεκτικά ορισμένες πτυχές ενός γεγονότος και κάποιες άλλες αποκρύπτονται, όταν διαστρεβλώνεται, παραποιείται η αλήθεια, όταν διαβάλλονται πρόσωπα και υπάρχει μεροληψία, όταν υπάρχει σκοπιμότητα που αντικαθιστά την αντικειμενικότητα τότε τα ΜΜΕ αυτοαναιρούνται, γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν εξυπηρετούν το σκοπό για τον οποίο υπάρχουν, να ενημερώνουν δηλαδή, αλλά για να ελέγχουν και να επηρεάζουν τις εξελίξεις, να διαμορφώνουν και να κατευθύνουν τη κοινή γνώμη, σύμφωνα πάντα με τα συμφέροντα όσων κατέχουν και διοικούν τα μέσα αυτά… Τι δεν καταλαβαίνετε κε Δεωνά;;;;
Και για να τελειώνει εδώ όλο αυτό το αστείο, αν θέλετε να δημιουργείτε εντυπώσεις απλά για να έχετε πολλά «κλικ» στη σελίδα σας , είναι κατανοητό αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με το θέμα αυτό. Παίξτε μόνος σας το παιχνίδι αυτό… Ο χρόνος θα κρίνει ποιος έχει διαχρονικά σταθερές θέσεις. Το Δυτικό Μέτωπο θα αποκτήσει μεγαλύτερη οντότητα, παρά την προσπάθεια πολλών , να το σταματήσουν. Θα αποκτήσει μεγαλύτερη οντότητα όπως αναφέρετε όχι χάρη σε συκοφαντίες, λάσπη και ανυπόστατα ψεύδη που εσείς θέλετε να μας προσάψετε, αλλά λόγω της ανάγκης να υπάρχει ένα κίνημα που θα αγωνίζεται και θα παλεύει κόντρα στα εκάστοτε συμφέροντα μερικών και λόγω του ΔΙΚΑΙΟΥ που πάντα κερδίζει.
Το παραμύθι που αναφέρετε είναι μέρος του δικού σας παιχνιδιού
και απ’ ότι φαίνεται έχει και …δράκο τον κο Μπιζά αν κρίνω από την εμμονή σας και την συνεχή επίθεση προς το πρόσωπό του.
Φώτου Ρούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου