Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Τι είχες Γιάννη (Θωμά); Τι είχα πάντα!! του Αντώνη Δεωνά

Η απάντηση του κυρίου Μπιζά στο δημοσίευμά μας, δεν μας ρίχνει κι απ’ τα σύννεφα… Είναι η συνήθης τακτική μιας απολύτως προβλέψιμης ρητορικής που ακολουθείται από τον ίδιο πάρα πολύ καιρό τώρα…
Τι είχες Γιάννη (Θωμά); Τι είχα πάντα!! Δεν θα μπούμε στην λογική να απαντάμε στα αυτονόητα, αφού είναι γνωστό σε όλους τους αναγνώστες, ότι το θέμα των σκουπιδιών το κατέχουμε πολύ καλά!! Είμαστε ίσως η μοναδική διαδικτυακή φωνή, που δεν έχει πάψει εδώ και χρόνια να διατυπώνει κραυγές αγωνίας για την τύχη της Φυλής και του ΧΥΤΑ. Μια γρήγορη αναδρομή στο παρελθόν μας, στις θέσεις και τις απόψεις μας, θα πείσει ακόμα και τον πιο δύσπιστο.
Οι θέσεις μας είναι διαχρονικά σταθερές, δεν μεταβάλλονται ανάλογα με την φορά του αέρα και τα κατά καιρούς συμφέροντα… Είμαστε κάθετα ενάντια στην παραμονή του ΧΥΤΑ και στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Φυλής και το φωνάζουμε χρόνια, με όλες μας τις δυνάμεις!!! Αν τώρα κάποιος, θέλει να βαφτίσει τον Δεσπότη  Παναγιώτη,  κανένα πρόβλημα!!    Είναι κάτι παρόμοιο, σαν να λέμε κάποια χωράφια «σκουπιδοχώραφα», για να μειώσουμε την αγοραστική τους αξία! Αλλά μιας και το αναφέρουμε, από που κι ως που είναι «σκουπιδοχώραφα»; Γιατί σπεύδει να τα βαφτίσει έτσι ο κύριος Μπιζάς;
Το pitsunicity.gr, έχει αποδείξει ότι δέχεται όλες τις απόψεις, από όλους τους πολιτικούς χώρους, διότι η σωστή διαχείριση της ιστοσελίδας και η δημοκρατία αυτό επιβάλλουν!! Το αποδεικνύει εξ’ άλλου, όχι μόνο με την δημοσίευση όλων των δραστηριοτήτων του «ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ», αλλά και με την άμεση ανάρτηση της απάντησης (αν μπορεί να θεωρηθεί απάντηση) του κυρίου Μπιζά.
Δεν δέχεται όμως, ούτε συκοφαντίες, ούτε την φίμωση, αλλά ούτε και την λογοκρισία, κάτι που μας παραπέμπει σε άλλες σκοτεινές εποχές, από οποιονδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο!! Αυτό το τελευταίο, καλά θα κάνουν να το θυμούνται όσοι το επιχειρούν….
 ΠΗΓΗ : http://www.pitsounicity.gr/dimos-fylis/11232-ti-eixes-gianni-thoma-ti-eixa-panta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου