Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Υπερήφανη Πετρούπολη! Casus belli η 248/19 απόφαση του ΕΔΣΝΑ για την ΝΕΑ χωματερή.



Casus belli για τον δήμο Πετρούπολης η 248/19 απόφαση του ΕΔΣΝΑ για την ΝΕΑ χωματερή στην βουλή . 
Στην χτεσινοβραδινή συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Πετρούπολης είπε ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΧΙ στην 248/19 απόφαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ και ζήτησε την άμεση ανάκλησή της.

Στο δημοτικό συμβούλιο μίλησαν όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων καθώς και εκπρόσωποι φορέων της Πετρούπολης και όλοι μηδενός εξαιρουμένου δήλωσαν πως είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν να συνεχιστεί το έγκλημα του ΧΥΤΑ Φυλής.
Ούτε σκέψη για νεο ΧΥΤΑ στην Φυλή , ούτε σκέψη για το λατομείο Μουσαμά , ούτε σκέψη για την αύξηση της δυναμικότητας του ΕΜΑΚ Φυλής!
Αυτή ήταν η κοινή γραμμή του συνόλου των δημοτικών παρατάξεων και των συλλογικοτήτων της Πετρούπολης στην χτεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε επίσης να ζητήσει και από τα άλλα δημοτικά συμβούλια της δυτικής Αθήνας να πάρουν αντίστοιχες αποφάσεις , να συμμετάσχει στην διαδήλωση που διοργανώνουν την επόμενη Πέμπτη μαζικοί φορείς της πόλης, να διοργανώσει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ και στο περιφερειακό συμβούλιο και τέλος να εξαντλήσει όλα τα κινηματικά και ένδικα μέσα προκειμένου να ανατραπεί η 248/19 απόφαση του ΕΔΣΝΑ .
Το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων ζήτησε από τον δήμαρχο της πόλης τον Στέφανο Βλάχο να ηγηθεί των προσπαθειών και να καλέσει σε αγωνιστικό συναγερμό τους κατοίκους της Πετρούπολης.
Η δυτική Αθήνα θα αντισταθεί και δεν θα επιτρέψει να συνεχιστεί η αδικία σε βάρος της.
Ξυπνάνε  μνήμες του 2005 που χιλιάδες λαού σταμάτησαν το έγκλημα της λυμματολάσπης .

2 σχόλια:

  1. Η αρ. 248/1.8.19 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ που ψήφισαν από κοινού και τα πέντε παρευρισκόμενα μέλη, προεδρεύουσας της κας Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ), με εξαπτέρυγα τον προηγούμενο και νυν δήμαρχο Φυλής κ. Παππού (ΝΔ), τον πρώην δήμαρχο Φυλής κ. Μπουραΐμη (ΠΑΣΟΚ) και τους κ. Βρούστη (ΣΥΡΙΖΑ, περιφερειακό σύμβουλο Βόρειου Τομέα) και Δαμιανό (ΣΥΡΙΖΑ, περιφερειακό σύμβουλο Βόρειου Τομέα, αναπληρωματικό μέλος της ΕΕ)... Αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή