Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Εκδόθηκαν ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης για τον Λ. Μπόμπολα και τον Θ. Λώλο



Εκδόθηκαν τα ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης για τον Λεωνίδα Μπόμπολα, ιδιοκτήτη ομίλου εταιρειών και κύριο μέτοχο της εταιρείας Helector, και τον Θεοφάνη Λώλο, διευθυντή της εταιρείας ΕΝVIROPLANT, που ορίστηκε από το υπουργείο Εσωτερικών της Κύπρου να επιβλέπει τα έργα ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης. Οι δύο φέρονται να εμπλέκονται σε υποθέσεις οικονομικών σκανδάλων.

 Σύμφωνα με την κυπριακή Αστυνομία, μετά την έκδοση των δύο ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης εναντίον των Λ. Μπόμπολα και Θ. Λώλο θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες για να σταλούν στις ελληνικές αρχές.
Ο κ. Κληρίδης διέψευσε ότι ο κ. Μπόμπολας θέτει όρους προκειμένου να έρθει και να παραδοθεί στην Κύπρο. «Ουδεμία συναλλαγή γίνεται με τον ύποπτο» ανέφερε.
Η ανακριτική ομάδα της αστυνομίας συνεχίζει, με εντατικούς ρυθμούς, τις έρευνες για τις υποθέσεις του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) και του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ), που διαχειριζόταν η εταιρεία του κ. Μπόμπολα. Επίσης, η αστυνομία θα προχωρήσει στην έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης και εναντίον του Θεοφάνη Λώλου, διευθυντή της εταιρείας μελετών ENVIROPLAN, ο οποίος ορίστηκε από το υπουργείο Εσωτερικών να επιβλέπει τα έργα ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης.
- See more at: http://left.gr/news/amesi-ekdosi-eyropaikoy-entalmatos-syllipsis-toy-l-mpompola#sthash.rOpX6cXc.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου