Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Γιώργος Αβράμης : Ψεύτες και συκοφάντες Παππούς και Καμπόλης



Απειλεί ότι θα προβεί σε μηνύσεις ο Γιώργος Αβράμης εάν δεν ανακαλέσουν τις ύβρεις και τις αβάσιμες κατηγορίες προς το πρόσωπό του,  Παππούς και Καμπόλης.

Ψεύτες και συκοφάντες αποκάλεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «ΕΥΠΟΛΙΣ» Γιώργος Αβράμης, τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Δημήτρη Καμπόλη,
για την αήθη επίθεση που δέχθηκε προς το πρόσωπό του κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11/3/2016.  Ο λόγος ήταν, επειδή ο κ. Καμπόλης επικαλέστηκε με νόημα, «άνοιγμα» του κ. Αβράμη στη ΔΕΤΕΑΛΑ (Κατασκευαστική επιχείρηση του Δήμου Άνω Λιοσίων) της τάξεως των  55.000 ευρώ. Όπως ήταν φυσικό, ο κ. Αβράμης αντέδρασε και υπεραμύνθηκε των χρημάτων που είχε πάρει το τεχνικό του γραφείο κατά την τετραετία 1.999-2003, από την παροχή υπηρεσιών που παρείχε το Τεχνικό του Γραφείο προς τον Δήμο Άνω Λιοσίων την περίοδο της ανάπλασης εποχής Δήμαρχου Άνω Λιοσίων Νίκου Παπαδήμα.
Ο κ. Αβράμης επικαλείται επίσης, ότι ο Δήμος Άνω Λιοσίων στα πλαίσια της ανάπλασης που ήθελε να δημιουργήσει μετά τον καταστροφικό σεισμό στις 7/9/1.999, προσκάλεσε όλα τα Τεχνικά Γραφεία της περιοχής, αναθέτοντάς τους την έκδοση οικοδομικών αδειών όπως έπραξε και το Τεχνικό Γραφείο του κ. Αβράμη.  Ο ίδιος όπως είπε, ανέλαβε την έκδοση  οικοδομικών αδειών για περίπου 15 σπίτια, έχοντας όλα τα νόμιμα παραστατικά που έχει κόψει, επ ονόματι στη ΔΕΤΕΑΛΑ. Συνεχίζοντας ο κ. Αβράμης είπε, ο κ. Παπαδήμας εκείνη την εποχή, είχε καλέσει όλο τον κόσμο των Άνω Λιοσίων  να μπουν στην ανάπλαση, τάζοντάς τους ότι θα τους κάνει δωρεάν τα υπόγεια από μια χρηματοδότηση που πήρε από την Ευρωπαϊκή Ένωση λόγο του βίαιου συμβάντος του σεισμού. Όλος ο κόσμος της περιοχής κατά 80% πήγαν στο Δήμο για να τους εκδώσει τις οικοδομικές άδειες λόγο των δωρεάν υπογείων, ενώ στη συνέχεια, οι μισοί από αυτούς έμειναν στα υπόγεια και οι υπόλοιποι έφυγαν από την ανάπλαση, άλλοι στα τούβλα, άλλοι στα μπετά επειδή ουσιαστικά τους κορόιδεψε ο Παπαδήμας, παράλληλα τότε για τις άδειες αυτές, ανοίχτηκε όπως λέει ο κ. Αβράμης  μέσω της ΔΕΤΕΑΛΑ για λογαριασμό του εκάστοτε  ιδιοκτήτη. Τέλος, όπως δήλωσε στο Pitsounicity.gr ο κ. Αβράμης, εάν δεν ανακαλέσουν τις ύβρεις και τις αβάσιμες κατηγορίες οι κ.κ Παππούς και Καμπόλης, θα αναγκαστεί να προβεί σε μηνύσεις.
 ΠΗΓΗ: ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου