Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Ξεγράψτε με απ’ τα κατάστιχά σας, συνένοχο στο φόνο δε θα μ’ έχετε..Η «αόρατη»  ηγεσία του ΜΕΤΑ-ΟΤΑ όταν κατάλαβε πως δεν πιάνουν οι αθλιότητες και οι συκοφαντίες κατά των στελεχών της παράταξης, έφτασε στο έσχατο σημείο να μας  διαγράφει από τις εσωτερικές λίστες και από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης,  πιστεύοντας ότι έτσι θα «καθαρίσει» με τις διαφορετικές φωνές στο εσωτερικό της παράταξης.
Συμπεριφέρονται ως ιδιοκτήτες της παράταξης και απαιτούν ή την συμμόρφωση στις διαθέσεις της  μειοψηφικής φράξιας  της ΛΑE  (για την οποία κατηγορούνται και από την ίδια την ηγεσία της ΛΑΕ), ή τον αποκλεισμό από την εσωτερική ζωή και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της παράταξης.
Όπως καταγγέλλει και το ΜΕΤΑ ιδιωτικού τομέα στο οποίο συμμετέχουν στελέχη της πλειοψηφίας της ΛΑΕ, «Δυστυχώς, η λειτουργία του Γραμματέα του ΜΕΤΑ, όχι μόνο δε συμβάλλει στην ανασυγκρότηση του ΜΕΤΑ, αλλά αντίθετα κινείται σε μια βίαιη ακύρωση των ιδρυτικών χαρακτηριστικών της παράταξης και την μετατρέπει σε μια μικρή περιχαρακωμένη και περιθωριοποιημένη συνδικαλιστική υποδιαίρεση στο όνομα δήθεν μιας «ταξικής καθαρότητας».
Χωρίς να ρωτούν ούτε τα μέλη της παράταξης που είναι εκλεγμένα στο Γ.Σ της ομοσπονδίας,  ούτε κανένα άλλο όργανο,  γράφουν  συκοφαντικές ανακοινώσεις και διαγράφουν με το έτσι θέλω όποιον διαφωνεί μαζί τους.
Έχουν και το θράσος (γιατί περί θράσους πρόκειται) να μιλούν για δημοκρατία και δικαιώματα αυτοί που τσαλαπατούν το δικαίωμα στην διαφορετική άποψη, ακόμα  στο εσωτερικό της παράταξής τους.
Το ΜΕΤΑ-ΟΤΑ από μια μαζική συνδικαλιστική παράταξη  μεταλλάχθηκε σε προσωπικό – φραξιονιστικό παραμάγαζο χωρίς αρχές και κανόνες εσωτερικής δημοκρατικής λειτουργίας.
Πολλοί συνάδελφοι γνωρίζουν πως παρά τις διαφωνίες μου , έκανα ό,τι μπορούσα για να μην υπάρξει αυτή η αρνητική εξέλιξη και να μείνει ενωμένη η παράταξη .
Όμως  δεν μπορώ να συμμετέχω πλέον καθ΄ οποιονδήποτε τρόπο σε μια μεταλλαγμένη παράταξη που υπάρχει μόνο για την εξυπηρέτηση προσωπικών και φραξιονιστικών επιδιώξεων 2-3 στελεχών της.
Σε αυτήν την κατηφόρα ας συνεχίσουν μόνοι τους.

26-5-2016
Θωμάς Μπιζάς


Πρώην επικεφαλής της ΑΣΚ-ΟΤΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου