Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ Μ. ΔΙΑΚΟΛΙΟΥΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας αποστέλλουμε
συνημμένη
απόφαση της δημοτικής ομάδας πέντε δημοτικών συμβούλων της παράταξης σύμφωνα με την οποία

η δημοτική σύμβουλος κα Μ. Διακολιού μετά την ουσιαστική αυτονόμηση της έθεσε εαυτόν εκτός της δημοτικής παράταξης.
Για το γραφείο τύπου
Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι
(ακολουθεί το πλήρες κείμενο της απόφασης)
Κατά τη συνεδρίαση της 9-5-2016 η δημοτική ομάδα
της παράταξης με παρόντες τον επικεφαλής αυτής Λ. Μαγιάκη και τους δημοτικούς συμβούλους Ηλ. Γιαννακάκο, Αικ. Ψάλτη, Π. Κούκουζα, Δ. Κουτσουβέλη και απούσα την κα Μ. Διακολιού, αν και ειδοποιήθηκε εγγράφως, αποφασίσθηκε ομόφωνα ότι η κα Μ. Διακολιού μετά την ουσιαστική αυτονόμηση της και την αντιθεσμική, αντιδεοντολογική και απαξιωτική στάση της έναντι του επικεφαλής και όλων των υπόλοιπων δημοτικών συμβούλων έθεσε εαυτόν εκτός της δημοτικής παράταξης .
Η κα Μ.Διακολιού δεν συμμετείχε ομοίως στην συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας την 26-4-2015, αν και είχε επίσης εγκαίρως ειδοποιηθεί, ως επίσης δεν προσήλθε σε συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής της παράταξης στις 23-4-2016 στην οποία εκλήθη.
Οι ενέργειες αυτές της κας Μ. Διακολιού έρχονται σε συνέχεια παρεμβάσεων τόσο της δημοτικής ομάδας όσο και του επικεφαλής αυτής το τελευταίο διάστημα στις οποίες είχε επισημανθεί στην κα Μ. Διακολιού, ότι η άρνηση συμμετοχής της στα όργανα της παράταξης για την επίλυση των όποιων προβλημάτων είχαν δημιουργηθεί, η πρακτική της εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου, η ανάπτυξη εκ μέρους της προσωπικών τακτικών αυτοπροβολής δεν συνάδει με τις αρχές της συλλογικότητας και της εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ των δημοτικών συμβούλων, δημιουργεί ανώφελες αντιπαλότητες, ωθεί την παράταξη στην εσωστρέφεια και εν τέλει δυσκολεύει το έργο της παράταξης συνολικά.
Την απόφαση μας αυτή την αφήνουμε στην κρίση όλων των μελών και φίλων, των ψηφοφόρων της παράταξης και όλου του Μαρουσιώτικου λαού.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Λ. Μαγιάκης, Ηλ. Γιαννακάκος, Αικ. Ψάλτη, Π. Κούκουζας, Δ. Κουτσουβέλης
                                                                                                               Μαρούσι, 9-5-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου