Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Ποιοι είναι οι υπονομευτές; Του Θωμά Μπιζά.Ορισμένοι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες  καλά θα κάνουν  να αναλάβουν πρώτα τα βάρη που τους αναλογούν και να υποδείξουν νέους χώρους για εγκαταστάσεις  στην δική τους περιφερειακή τους ενότητα  και μετά να μας κουνάνε το δάχτυλο.
Αυτοί είναι που δημιουργούν  πρόβλημα  και όχι οι άνθρωποι που αγωνίζονται να σταματήσει το έγκλημα της Φυλής.
 Δεν είναι  υπονομευτές  όσοι ζητούν  να κλείσει η Φυλή μετά την Β΄ Φάση και να γίνουν νέες χωροθετήσεις με δίκαιο τρόπο. Αυτό το λέγαμε και εμείς στο «δικό» μας σχέδιο με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Δύναμη Ζωής και  για αυτό δεχτήκαμε τις λυσσαλέες επιθέσεις του λόμπυ των σκουπιδιών.
Το κλείσιμο της Φυλής και η αποκεντρωμένη διαχείριση με ήπιες εγκαταστάσεις είναι δικό μας σχέδιο  και δεν είναι  κάποιων αντιπάλων.  Το λόμπυ και οι πολιτικοί  υποστηριχτές τους είχαν  άλλα σχέδια για  διαιώνιση της Φυλής  και για  φαραωνικές εγκαταστάσεις.  
Το πρόβλημα λοιπόν το δημιουργούν  όσοι  λένε «μακριά από εμένα»  και αφήνουν  την Δούρου να βγάλει στο τέλος μόνη της  το φίδι από την τρύπα. 
Υπεύθυνη στάση κύριοι  είναι να αναλαμβάνεις πρώτος τα βάρη που σου αναλογούν χωρίς να στο ζητήσει κανείς.
Να δίνεις λύσεις και να μην δημιουργείς αδιέξοδα . Να βάζεις το γενικό καλό πάνω από τον φόβο για ένα ενδεχόμενο προσωπικό πολιτικό κόστος.
Αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτε από όλα αυτά , τουλάχιστον μην προκαλείς. 

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου