Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Το ΚΚΕ επιχειρεί να θολώσει να νερά , αλλά δεν τα καταφέρνει καλά.
Σε ένα πρόσφατο άρθρο μου για την στάση του ΚΚΕ στο θέμα του ΧΥΤΑ Φυλής απάντησε ο κ. Σκολαρίκος,  μέλος του Γραφείου της Περιφερειακής Επιτροπής  Δυτικής Αθήνας του ΚΚΕ.  http://paraponofylis.blogspot.gr/2016/11/blog-post_47.html#more
Ο κ. Σκολαρίκος στο άρθρο του καταπιάνεται  με τον δικό μου αντιαμερικανισμό , την σχέση μου με τον ΣΥΡΙΖΑ και με την Ρένα Δούρου , αλλά αποφεύγει να απαντήσει στα ερωτήματα που υπάρχουν για την στάση του κόμματος του στο ζήτημα του ΧΥΤΑ Φυλής .
Επαναλαμβάνουμε τα ερωτήματα λοιπόν..

Ποιες αγωνιστικές  κινητοποιήσεις για το κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής έχει οργανώσει ο δικός τους δήμος της Πετρούπολης ; Εμείς δεν γνωρίζουμε ούτε μία.
Ποιες παρεμβάσεις έχει κάνει ο δήμος της Πετρούπολης στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού συμβουλίου για το ΠΕΣΔΑ και τον ΧΥΤΑ Φυλής;  Εμείς δεν γνωρίζουμε ούτε μία.
Ο δικός τους δήμος Χαϊδαρίου τι έχει κάνει; Δεν τον αφορά τον δήμαρχο Χαϊδαρίου το κλείσιμο του ΧΥΤΑ;
Τα  σωματεία των εργαζομένων στους δήμους της Φυλής, της   Πετρούπολης και των Αγίων Αναργύρων Καματερού που ελέγχονται από το ΠΑΜΕ  τι κινητοποιήσεις έχουν κάνει για το κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής;  Εμείς ξέρουμε πως δεν έχουν κάνει ούτε μια ώρα στάση εργασίας  για το κλείσιμο του ΧΥΤΑ.
Γιατί όταν οι πολίτες της δυτικής Αθήνας διαμαρτύρονταν στο Περιφερειακό συμβούλιο για το ΠΕΣΔΑ το ΚΚΕ απείχε και έλεγε πως αυτοί κάνουν  «ψευτοκινητοποιήσεις για τα μάτια του κόσμου»;
Που ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ και ο ίδιος ο συντάκτης του άρθρου όταν γινόταν η συζήτηση για το ΠΕΣΔΑ στο περιφερειακό συμβούλιο;
Σε αυτά συγκεκριμένα τα ερωτήματα θα όφειλε   να  απαντήσει το ΚΚΕ , όμως  δεν  απαντά γιατί δεν έχει να πει απολύτως τίποτα.  Κατανοούμε  την δυσκολία τους .
Αν νομίζουν στο ΚΚΕ πως με χαρτοπόλεμο και με ανώδυνα ψηφίσματα δημοτικών συμβουλίων κλείνουν οι χωματερές είναι μακριά νυχτωμένοι.
Το θέμα δεν  είναι πως απαντά στις αιτιάσεις μας το ΚΚΕ . Απαντούν με τον τρόπο που ξέρουν . Το θέμα είναι τι κάνουν  και τι σκοπεύουν  να κάνουν  από εδώ και μπρός . Αυτό έχει σημασία.
 Αν πιστεύουν πως τους κατηγορούμε άδικα και πως τους διαβάλουμε , ας μας αποδείξουν το αντίθετο. Ευκαιρίες υπάρχουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου