Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Aποσύρει την εμπιστοσύνη του από τη Μαίρη Διακολιού, o ΣΥΡΙΖΑ Aμαρουσίου

Με αυτήν την ανακοίνωση προς τους πολίτες του Αμαρουσίου ο ΣΥΡΙΖΑ διακηρύσσει δημόσια πως αποσύρει την εμπιστοσύνη του από τη δημοτική σύμβουλο Μαίρη Διακολιού, κρίνοντας πως η δημόσια παρουσία της δεν συνάδει με τις πολιτικές αρχές και αξίες του κόμματός μας και της Αριστεράς εν γένει.
Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι εκδήλωσε την επίσημη  στήριξή του στη δημοτική παράταξη «Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι», συμμετείχε ενεργά στις διεργασίες της και ενίσχυσε την προσπάθεια διεύρυνσης προς πρόσωπα άλλων πολιτικών χώρων με ανεπίληπτο πολιτικό παρελθόν, ενώ τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνίστησαν στον προεκλογικό αγώνα.
Η δημοτική παράταξη που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ κατέλαβε τη θέση της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο και εξέλεξε έξι συμβούλους μεταξύ των οποίων και τη Μαίρη Διακολιού.
Ωστόσο, μόλις πριν λίγους μήνες και σχεδόν τυχαία, αποκαλύφθηκε πως αμέσως μετά την εκλογή της, η Μαίρη Διακολιού έτυχε πολιτικού διορισμού σε ομάδα εργασίας του Υπουργείου Υγείας, λίγες μέρες αφότου την ηγεσία του Υπουργείου είχε αναλάβει ο Μάκης Βορίδης.
Η κάκιστη εντύπωση που προκλήθηκε στα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, επιδεινώθηκε περαιτέρω από το γεγονός πως ένας διορισμός τέτοιου συμβολισμού και πολιτικών προεκτάσεων κρατήθηκε από την ίδια κρυφός, ακόμα και από τους συναδέλφους της στη δημοτική παράταξη.
Την ίδια μάλιστα περίοδο που με οδυνηρή έκπληξη ανακαλύπταμε τον καιροσκοπισμό και τη θεσιθηρία της, η Μαίρη Διακολιού άρχισε να επιδίδεται σε αλλεπάλληλες αναρτήσεις πολιτικού σχολιασμού στο διαδίκτυο (facebook) που, όταν δεν ενοχλούσαν με τη χυδαία αισθητική τους, ήταν προσβλητικές για τους ψηφοφόρους, τα μέλη και τον ίδιο τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι προφανές πως μια τέτοια δημόσια παρουσία από ένα δημοτικό σύμβουλο εκλεγμένο με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.
Θεωρούμε πως η Μαίρη Διακολιού καταχράστηκε την εμπιστοσύνη και την ειλικρινή στήριξή μας και δεν μας εκπροσωπεί πια στο Δημοτικό Συμβούλιο.
                                                         Tο Γραφείο Τύπου
                                                         22 Νοεμβρίου 2015
                                                          Σύριζα Μαρούσι
                                                  «syrizamarousi@gmail.com»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου