Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ "


 ΣΧΟΛΙΟ:  με τον Λευτέρη και τον Πέτρο στο Μαρούσι έχουμε μιά πολύχρονη συντροφική σχέση και τους εκτιμώ πολύ. Ο Λευτέρης  ως επικεφαλής αλλά και ο Πέτρος και όλοι οι συντροφοι δίνουν στο Μαρούσι ένα πολύ δυσκολο αγώνα και αξίζουν την βοήθεια και την υποστήριξη όλων μας. Τους ευχαριστώ και δημόσια για την φιλία μας.
Πραγματοποιήθηκε εχτές  15-11-2015 ενημερωτική σύσκεψη των μελών της δημοτικής παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ για το Εθνικό, Περιφερειακό και τα τοπικά σχέδια διαχείρισης απορριμμάτων,
Στη σύσκεψη εισηγήθηκαν ο Θ.Μπιζάς πρώην μέλος της ΕΕ της ΠΟΕ-ΟΤΑ και ο Π. Δαμιανός περιφερειακός σύμβουλος ο οποίος ενημέρωσε για τις εξελίξεις με τα τοπικά σχέδια και τον ΠΕΣΔΑ.  Στη συζήτηση παρενέβη και ενημέρωσε και αυτός για τα σοβαρά ζητήματα της Περιφέρειας,    ο αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα Γ. Καραμέρος.

Παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Λ. Μαγιάκης,Αικ. Ψάλτη. Π.Κούκουζας και Μ. Διακολιού μέλος του Δ.Σ του ΕΔΣΝΑ.
Τη συνάντηση παρακολούθησε και αντιπροσωπεία από τη Ριζοσπαστική Ανατροπή Πεύκης με επικεφαλής τον δημ. σύμβουλο Μ. Πάγκαλο.
Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η άμεση υλοποίηση μιας ενημερωτικής εκστρατείας των τοπικών κοινωνιών για το θέμα των απορριμμάτων με συνεργασία των δύο παρατάξεων, αφού μέχρι το τέλος του χρόνου θα πρέπει να ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου