Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Μας τρολάρει η Ε.Ε του ΜΕΤΑ ..



Όταν η Ε.Ε του ΜΕΤΑ λέει πως :  «Δεν μπορεί επίσης να χρησιμοποιείται το ΜΕΤΑ σαν όχημα ή σαν ομπρέλα, από άτομα που δεν έχουν σχέση με το συνδικαλιστικό κίνημα ή από κομματικούς μηχανισμούς, με στόχο τη δημόσια έκφρασή τους, όπως έγινε με την απεργία της 12ης Νοεμβρίου με πιο χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Πάτρας, αλλά και αλλού» , ή μας δουλεύει,  ή βλέπει στον καθρέπτη.
Το ΜΕΤΑ μεταλλάσσεται  ταχύτατα  σε υβρίδιο των συσπειρώσεων και  του ΠΑΜΕ και όποιος διαφωνεί με αυτήν την μετάλλαξη,  χαρακτηρίζεται κυβερνητικός συνδικαλιστής  και οπαδός των μνημονίων.
Υπ΄ αυτές τις συνθήκες και με αυτές τις λογικές,   οι εκκλήσεις για ενότητα καθώς και η επίκληση του κανονισμού λειτουργίας (sic)   μοιάζουν με χοντροκομμένο καλαμπούρι.
Θωμάς Μπιζάς .
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΕΔΩ.

ας εξηγήσουμε και τι σημαίνει τρολάρισμα για να μην παρεξηγηθούμε.
Στη γλώσσα του Διαδικτύου η λέξη τρολ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, mailing list, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες[1] ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες[2]. Η συμπεριφορά αυτή πολλές φορές συνοδεύεται από αμφιλεγόμενη διαμάχη των υπολοίπων περί του σκοπού του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου