Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στις κότες !



Ένορκη διοικητική εξέταση προανήγγειλε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο Φυλής  ο Αντιδήμαρχος κ. Καμπόλης γιατί  εργαζόμενη του Δήμου Φυλής συμμετείχε σε εκδήλωση του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και της ομάδας Τέχνης ..Δρώμενα ,  που περιελάμβανε συμβολικό στολισμό δέντρου με ανακυκλώσιμα υλικά και διασκευασμένα χριστουγεννιάτικα κάλαντα !

Ο δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς  δήλωνε ωρυόμενος στο δημοτικό συμβούλιο πως δεν είναι δυνατόν μια παρέα ανθρώπων να κάνουν ότι θέλουν στην πλατεία του δήμου.

Με αστεία επιχειρήματα του τύπου πως «αν ήταν βουδιστές θα κρεμούσαν το άγαλμα του Βούδα» και «αν ήταν γυμνιστές θα ξεβρακωνόταν στην πλατεία»  ο δήμαρχος προσπάθησε να πείσει πως οι ενέργειες των ανθρώπων που συμμετείχαν στην εκδήλωση δεν είναι συμβατές με τα ήθη και τα έθιμα του λαού της περιοχής.

Τελικά η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου και η ανεκδιήγητη πρόεδρος αποφάσισαν να μην συζητηθεί καθόλου το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και δεν επέτρεψαν στην εργαζόμενη να πάρει τον λόγο για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

 Ολόκληρη πλειοψηφία δημοτικού συμβουλίου φοβήθηκε μια εργαζόμενη και δεν της έδωσαν τον λόγο !  

Οι άνθρωποι είναι κυριολεκτικά ανεκδιήγητοι . Δεν τους πειράζει η μπόχα της χωματερής και δεν τους ενοχλεί η κοινωνική και περιβαλλοντολογική υποβάθμιση του δήμου τους από την χωματερή ,αλλά τους πείραξε ο συμβολικός στολισμός ενός δέντρου και το ότι  μια εργαζόμενη του δήμου συμμετείχε σε μια εκδήλωση για το κλείσιμο της χωματερής.

Είναι ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στις κότες που λέει και η λαϊκή παροιμία.

ΥΓ.  η στάση του σωματείου να βγάλει ένα κείμενο υπεράσπισης μετά από 9 μέρες το ζόρι και να μην εμφανιστεί καθόλου στο δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να υπερασπιστεί την εργαζόμενη,  μόνο ως απαράδεκτη μπορεί να χαρακτηρισθεί.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου